Kattints a képre!!

Mint arról decemberben hírt adtunk, Tóth Tibor – négy év után, amíg a „nagyokat” irányította – távozott a Nyírkarász megyei másodosztályú csapatának kispadjáról: immár az is eldőlt, hogy a Szabolcsveresmart edzőjeként dolgozik a folytatásban.

Tóth Tibor két fronton igyekszik helytállni Fotó: három határ hírei/Bodnár Zsolt

A szakvezető tehát „csak” együttest váltott, bajnokságot nem, elvégre a Veresmart – akárcsak a Karász – egyaránt a Nyírerdő csoportban érdekelt. Tóth Tibor szerdán áll munkába, amikor a tabellán kilencedik gárda elkezdi a felkészülést. Mindezzel párhuzamosan megállapodás született arról, hogy emellett a Sényő-Carnifex NB III-as egyesületénél – utánpótlásvonalon – ugyancsak szerepet vállal, mivel a két feladatkör időben összeegyeztethető.

– Köszönöm az elmúlt tizenegy évet a nyírkarászi egyesületnek, de eljött a váltás ideje – nyilatkozta a fejlemények ürügyén Tóth Tibor. – Az utóbbi négy esztendőben sok teher hárult rám: a Bozsik-programtól a felnőttekig, továbbá az adminisztratív dolgok, ami hét csapat és közel száz játékossal elég sok munkával, idővel járt! Új állomáshelyemen megpróbálom az eddig szerzett tapasztalataimat felhasználni, közben az NB-s utánpótlásban ténykedni komoly kihívás, igyekszem mindkét feladatot teljes odaadással végezni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .