Kattints a képre!!

Igazán „dögösen” fest a megye három Rétköz csoport tabellája dögei szempontból: a csapat veretlenül feszít az élen!

A dögei csapat, amely baráti társaságként „üzemel” – eredményesen Fotó: tudósítónktól

A létesítmény pöpec, az „élvonal” szintjét üti, ilyen őszi idény után pedig akár magasztos is lehet a cél a Jánvári Gábor játékos-edző irányította együttes számára. Bár az igaz, a második Aranyosapáti, akárcsak a harmadik helyezett Dombrád duó is tűzközelben tanyázik, hátrányuk csupán két-két pont a listavezetővel szemben.

– Abszolút nem számítottunk erre – árulta el Szanyi János, a dögei egyesület elnöke. – Rólunk tudni kell, baráti társaságot alkot a csapat: jó néhány fiatallal és megbántás nélkül sok „nyugdíjassal”, a keretben hatan negyven éven felül vannak már! Mindig az élcsoportot célozzuk meg, ha nagyon elől végzünk öröm, ha ettől rosszabb helyen zárunk, akkor kicsit bánkódunk. Rangadókat nyertünk idegenben, Apátiban és Gégényben, ami azért nem egyszerű mutatvány ebben a csoportban, ez alapozta meg az eredményes szereplést. Büszkék vagyunk a csapatra, amelyet elsősorban a játék szeretete kovácsol össze, nem a piszkos anyagiak! Rendkívül fontosnak tartom továbbá a megfelelő körülmények megteremtését: a pályánk nagyon rendben van, ezt nem csak én mondom, másoktól is hallom. Hozzáteszem, nem egyszerű a „futballcsinálás” egy ilyen településen, éppen ezért, ha netán bajnokságot nyerünk, dr. Nagy Péter polgármester úr a Rétköz-tó partján pecázás közben elgondolkozhat majd azon, hogy vállaljuk-e a megye kettőt?

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .