Kattints a képre!!

Olykor meg kell újulni a jövő érdekében. A Levelek az előző évadban kipottyant a megye kettőből, a patinás múltú egyesület így a futball legalsó szintjéről kénytelen ismét „felépíteni” magát.

A leveleki csapat nem hibázott az őszi idényben Fotó: tudósítónktól

Az alapot lerakták az őszi idényben: a csapat a nyáron kinevezett Stekler Attila irányításával valamennyi mérkőzést megnyerte a megye három Szabolcs csoportban, előnye hat pont a második Nyírtelek, illetve a harmadik Napkor duóval szemben.

– Amikor belekezdtünk a közös projektbe Király Ferenc elnök úrral, kilenc játékos szerepelt a listán – taglalta az új időszámítás kezdetét Stekler Attila, a Levelek edzője. – Soha nem voltam pesszimista típus, mindig szerettem a kihívásokat, de elkelt az elnök úr és a vezetőség támogatása. A kezdeti nehézségek után mindenki beállt a sorba és elkezdtünk csapatként működni, ami eredménnyel is párosult. Azt szeretem, ha a csapatom támadófocit játszik, ennek szellemében lép pályára minden játékosom. Ez látványos, közönségszórakoztató, de olykor benne van, hogy hátul kinyílsz és gólt kapsz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy mi szereztük a legtöbb gólt, makulátlan a mérlegünk és Mocsár Valentin jó eséllyel pályázik a gólkirályi címre. Aki azt gondolja egyszerű feladat megnyerni a megye-hármas bajnokságot az téved, itt is bele kell tenni a munkát, egyébként nincs eredmény.  Az ősz egyik legjobb mérkőzését épp a rivális Nyírtelek ellen játszottuk, amikor is négy kezdő játékos hiányzott a csapatból, és akik lehetőséget kaptak bizonyították, lehet rájuk is számítani. Nem szeretnék külön kiemelni egy játékost sem, mert bár voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, de én az egész csapatra büszke vagyok. Ami a jövőt illeti, négy játékossal bővülhet a keret, közülük már hárman alá is írtak. Minden feltétel adott a sikeres felkészülésre, és nem elbízva magunkat, kicsit már a távoli jövőre fókuszálva, igyekszünk olyan csapatot építeni, amely a magasabb osztályban is megállja majd a helyét. Sajnos, vannak ellendrukkerek, de nekik is és a szimpatizánsainknak is tartozunk azzal, hogy megnyerjük a bajnokságot. Ez már több mint egy csapat. Ez a Levelek!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .