Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság őszi idényének harmadik fordulójából elhalasztott két mérkőzést pótoltak szombaton.

A kemecsei Hokk Ádám sérülés miatt kényszerült cserére a Tarpa elleni meccsen Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzések

Tarpa–Kemecse 4–1 (2–0)

Tarpa, 134 néző, v.: Tomori P. Tarpa: Sas I. – Komári Gy. (Rozman S.), Marcsenko, Dolináj P., Moticska (Rácz I.), Barta K. (Nemes I.), Kofel, Djacsenko, Babinec, Bodan (Tkacsenko), Gál R. Edző: Varga Gyula. Kemecse: Baráth B. – Hadházi D., Ács Sz., Majoros Á., Ádám D., Bárdos A., Hokk Á. (Csáki P.), Madzin I., Kovács I., Sándor D., Hokk B. (Mészáros M.). Edző: Resán Attila. A mérkőzés elején Hokk Ádám bokasérülést szenvedett, a kemecsei játékost hordágyon vitték le a pályáról. A találkozón a nagy akarással játszó hazaiak rendkívül fontos három pontot szereztek, és hosszú idő után, az őszi idény végére elmozdultak az utolsó helyről. Gól: Djacsenko 2, Bodan, Nemes I., illetve Ács Sz.

Varga Gyula: – Gratulálok a fiúknak az idény utolsó mérkőzésén nyújtott teljesítményhez. Remélem, ott folytatjuk majd, ahogy most abbahagytunk! Hokk Ádámnak mielőbbi felépülést!

Resán Attila: – Az első félidei nem futballpályára illő események annyira megzavarták a csapatot, hogy hirtelen adtunk két gólpasszt a Tarpának. Energikus, erőszakos focit játszik a Tarpa, megérdemelte a három pontot. Ui.: Egész jól ismerem a magyar tájnyelveket, de a tarpai dialektust nem értem. Ha ez megyei amatőr foci, akkor elnézést, de én nem értek vele egyet! De ami mindettől sokkal fontosabb: H.B.H.B.

Gyulaháza–Ibrány 3–2 (1–2)

Gyulaháza, 82 néző, v.: Major O. Gyulaháza: Kőrösi N. – Tóth F., Dolhai D. (Németh T.), Illés A., Csercsa G., Csépke M., Köblös B., Varga D. (Tintér I.), Kozma M., Soós T., Kozma Zs. (Parádi B.). Edző: Bardi Gábor. Ibrány: Tóth N. – Mészáros M., Kiss P., Szőlősi P., Lakatos B., Csáki J., Pápa Sz., Gergely B. (Kiss T.), Jeddi B., Lyáh A., Zubora T. Edző: Kiss Tamás. A két tartalékos csapat összecsapásán a Gyulaháza korán vezetést szerzett, de még a szünet előtt fordított az Ibrány. A folytatásban ismét fordult a kocka, a lelkes hazaiak győzelemmel zárták az őszi szezont. Gól: Kozma M., Varga D. (11-esből), Tóth F., illetve Lyáh A., Tóth N. (11-esből).

Bardi Gábor: – Minden jó, ha jó a vége! Rengeteg hiányzónk ellenére úgy érzem, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert az Ibránynak!

Kiss Tamás: – Nagyon örülök, hogy vége a szezonnak, és biztosra veszem, ha lenne még egy forduló, már nem tudnánk kiállni. Ezúttal is tizenkét emberrel tudtunk eljönni a mérkőzésre, akik előtt le a kalappal, mert volt, aki betegen, vagy éppen sérülten vállalta a szereplést. A mérkőzésről annyit: az első félidőben mi játszottunk jobban, a másodikban azt mondom, a Gyulaháza akarata picit jobban érvényesült, de igazságosabbnak gondoltam volna a döntetlent. Azért bármely csapattal szemben, ha valamit megígérek, azt próbálom maradéktalanul betartani, mert felénk is voltak ígéretek… Természetesen a csapat és a vezetőség nevében szeretnénk gratulálni, egyben jó egészséget kívánni dr. Ferenczi Tamás újszülött kisfiának, illetve az egész családnak!

Videó 1 (ifj. Kulcsár Béla): az ibrányi kapus, Tóth Norbert tizenegyesből szerzett gólja (1-2) a Gyulaháza elleni mérkőzésen

Videó 2 (ifj. Kulcsár Béla): a gyulaházi Varga Dávid tizenegyesből egyenlített (2-2) az Ibrány elleni találkozón

 


Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .