Kattints a képre!!

A szezon hajrájában alaposan belehúzott a középmezőnyben táborozó Sényő-Carnfex, mármint abból a szempontból, hogy zsinórban élcsapatokkal találkozik.

A kék mezes sényői csapat a BKV Előre kapuját is bevenné Fotó: Fazekas Ármin

Az előző körben a tabellán harmadik DEAC ellen idegenben szenvedett vereséget, ami egy veretes, négy győzelmet felölelő sorozat végét jelentette, míg az NB III. Keleti csoport őszi idényének zárómeccsén a még jobban álló, második helyen tanyázó BKV Előre érkezik a szabolcsi ékszerdobozba vasárnap (kezdés: 13 óra). Megjegyzendő, hogy ez nem az utolsó fellépés, mivel jövő hétvégén a tavaszról előrehozott huszadik fordulót is letudják az érintett együttesek.

– Ismét egy élcsapattal játszunk, amely tekintélyt parancsoló mutatóval rendelkezik – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – A múlt héthez képest annyi változás biztosan lesz, hogy hazai pályán játszunk, szeretnénk élni ennek esélyével. Azt mondom, amennyiben tudjuk folytatni a legutóbb nyújtott játékunkat, illetve az elől adódó lehetőségeinkkel jobban gazdálkodunk, valamint még jobban koncentrálunk védekezésben, ebben az esetben szép eredményt érhetünk el az utolsó őszi fordulóban.

Mindenközben a negyedik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizenhetedik – Tállya vendégeként mutatja meg magát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .