Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság őszi idénye három, korábban elhalasztott pótmérkőzéssel zárul.

A fehér mezes újfehértói csapatra, miként a Tarpára is vár még egy bevetés Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzések (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tarpa (16.)–Kemecse (12.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – A tabellából kiindulva nem lehet más célunk, mint otthon tartani a három pontot, de abban biztos vagyok, ehhez a Kemecsének is lesz egy-két szava.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Van egy olyan érzésem, hogy a Tarpa a téli pihenőt nagy átszervezéssel fogja tölteni, ezért nekünk koncentráltan kell végigjátszani ezt az utolsó őszi, „hazai idegenben” esedékes mérkőzést.

Gyulaháza (13.)–Ibrány (6.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nagyon szeretnénk három ponttal zárni az őszi szezont, perpillanat viszont fogalmam sincs, mennyi játékosra számíthatunk hétvégén…

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A nyírmeggyesi mérkőzésnek annyi pozitívuma volt, hogy a tizenhat esztendős Bészély Gergő bemutatkozott a felnőttcsapatban. A hétvégi meccsen igazán egy célunk van: szépen zárni a szezont.

A 13. fordulóból elhalasztott mérkőzés (kezdés: 13 óra)

Vasárnap

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Újfehértó (10.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az utolsó idei mérkőzés, amelyet ha már eddig eljutottunk, természetesen szeretnénk szépen zárni. Remélem, lesz annyi motiváció a fiatalokban, hogy az őszi első hely megszerzése után ezúttal is maximálisan odateszik magukat, annál is inkább, mert nem becsüljük le a Fehértót, amely jó csapat.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Teher nélkül léphetünk pályára a hétvégén csak egy dolgunk van, hogy élvezzük a játékot.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .