Kattints a képre!!

Nagyfokú túlzás lenne arról értekezni, hogy a Tarpa az utolsó szalmaszálba kapaszkodott bele, midőn a szombati megye egyes összecsapáson legyűrte (3–0) a Balkányt.

Barta Károly biztos lábú pontrúgó Fotó: tudósítónktól

Elvégre ott van még a teljes tavaszi szezon, plusz a beregiek még a Kemecse elleni „pótmeccsen” kozmetikázhatnak őszi szereplésünkön. Ugyanakkor tény, ami tény: a bajnoki címvédő egyelőre sereghajtó, az idei zárófordulóban pedig a riválisok is kivágták a rezet, így pláne fel kellett szántani a hazai pályát a győzelem érdekében. Ami a második megnyert mérkőzés az idény során, melyekből Barta Károly vastagon kivette részét.

– Hála a jó istennek a Mándok ellen sikerült győztes gólt szerezni, most pedig 0-0-nál „bekarcintottam” a tizenegyest – taglalta a Tarpa Kari becenéven „futó” tizennyolc esztendős balszélsője. – Én vagyok a kijelölt tizenegyesrúgó: kicsit izgultam, mert a jelenlegi helyzetünkben borzasztó lett volna hibázni, megkönnyebbülés volt a kapuban látni a labdát. Fel kellett tennünk mindent egy lapra, nem akarok nagyot mondani, de égett a tűz a szemekben, mert tudtuk, hogy ezt a meccset nem szúrhatjuk el. Hogy miért alakult így az ősz? Fiatalok vagyunk, rutintalanok, többek közt nekem is ez az első szezonom a „nagyok” között, fizetjük a tanulópénzt, viszont ettől többre vagyunk képesek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .