Kattints a képre!!

Nagy napja volt Nagy Máténak: a Fehérgyarmat tizenöt éves üdvöskéje – csereként pályára lépve – két gólt rámolt be az Urának a megye három Szamos csoportban rendezett összecsapáson (8-0).

Nagy Máté (balról) nem vesztegeti idejét: gólokkal bizonyított a gyarmati csapatban Fotó: magánarchívum

A még vastagon tinédzser középpályást a mérkőzés 59. percében vetették be a listavezető hazaiak, ő pedig nem vesztegette idejét, néhány pillanattal később már be is köszönt.

– Úgy érzem, eddig ez volt a legjobb meccsem – vélekedett Nagy Máté, aki harmadik alkalommal szállt be a „nagyok” közé az őszi idényben és ifjú már négy gólt szerzett. Kívánjuk, hogy a 173 centi magas ifjú titán minden értelemben nagyra nőjön. – Megtisztelő, hogy egyre több lehetőséget kapok Geletey Zoltán edzőtől: az első meccsen izgultam, nagyon akartam bizonyítani, ezt már valamennyire sikerült levetkőzni. Ha kérhetem írja le, hogy a csapattársaknak is sokat köszönhetek, biztatnak, segítenek játék közben. Szeretnék majd egyetemre menni, mondjuk, ez még odább van, közben, persze focizni: jó lenne a Gyarmattal feljebb lépni, távolabb egyelőre nem nézek, szerintem ráérek még ezzel foglalkozni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .