Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenötödik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A balkányi Kovács Erik (balról) és a gyulaházi Galambos Bence egyaránt idegenbeli fellépésen gyűri tovább az „ipart” Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 15. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tarpa (16.)–Balkány (7.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nehéz bármit is jósolni, mivel azt látom, hogy főleg morálisan kerültünk gödörbe, ezért a héten átmegyek pszichológusba és megpróbálok rendet rakni a fejekben. Ha ez sikerül, akkor képesek lehetünk meglepetést szerezni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, annál is inkább, mivel egyáltalán nem tekintem mérvadónak a tabella jelenlegi állását. Az biztos, a legutóbbi mérkőzéshez képest, főleg a védekezést tekintve sokat kell javulnunk, azt gondolom, ha ez megvalósul, lehet esélyünk a kedvező eredmény eléréséhez.

Mátészalkai MTK (6.)–Gyulaháza (13.)

Illak Adrián, a Mátészalka edzője: – Egy rapszodikus, kellemetlen stílusú csapat látogat hozzánk, ennek megfelelően készülünk, mindenesetre az utolsó hazai mérkőzésünket szeretnénk végre győzelemmel zárni, kiszolgálva közönségünket.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Jó lenne még néhány pontot gyűjteni a hátralévő két mérkőzésen.

Nagyecsed (11.)–Kemecse (12.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Menekülés a győzelembe.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – A múlt héten bebizonyosodott, hogy tinédzser kapusunknak gondjai vannak a kiütéssel, igaz pattanással is vannak gondjai, de azzal legalább megbirkózik. Nagyecsedről pontot elhozni nem egyszerű, de szerintem senki nem gondolta volna szezon előtt, hogy szomszédok leszünk az „utolsó“ mérkőzésen. Idegenben „parádé” a mérlegünk, és a felálláson sem nagyon kellett eddig gondolkozni, mert hát, tizenkettő az egy tucat!

Nyírgyulaj (8.)–Nyírbátor (9.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egész őszi szezonunk egy hullámvasúthoz volt hasonlatos, reméljük, az utolsó meccs épp a tetején ér minket, és eredményesen zárjuk az évet.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Az utolsó őszi fellépésünkön szeretnénk a jó erőkből álló Gyulaj otthonában „pontosan” zárni.

Nyírmeggyes (15.)–Ibrány (5.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az utóbbi időben jó mérkőzéseket sikerült játszani az Ibrány ellen, remélem ez most sem lesz másképp. Nagyon szeretnénk jó száj ízzel téli pihenőre vonulni.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A Meggyes az utóbbi időszakban szervezett, masszív csapat benyomását kelti. Ugyanakkor szeretnénk megszerezni a három pontot, ami nyilván nem lesz egyszerű, de nagyon bízom a fiúkban, tudom, mindent meg fognak tenni a siker érdekében.

Vasárnap

Újfehértó (10.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Szeretnénk szépen búcsúzni hazai pályán. Ehhez egy nagyon erős és jó formában lévő csapatot kellene legyőznünk, de mindent elkövetünk ennek érdekében!

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Nem szabad hátradőlni egy ilyen sorozat után, nehéz is lesz felpörögni utoljára vasárnap, ugyanakkor semmi sem lehetetlen, de az biztos, hogy dobogón végzünk ősszel. Kevés gólt kap az Újfehértó, így nem lesz könnyű betalálni sem, ezzel együtt bízom abban, hogy a csapat domborít egy utolsót…

Mándok (4.)–Csenger (3.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Szeretnénk eredményesen zárni az őszi szezont, de ez csak akkor sikerülhet, ha ugyanolyan elszántság fog jellemezni minket, mint az előző meccsen.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az utolsó őszi bajnoki meccset szeretnénk méltóképpen zárni.

Nagyhalász (14.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Tudom, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk a pályán, hogy helyt álljunk.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Tovább gyűrűznek a problémáink, egyelőre nem tudom milyen összetételben lépünk pályára, de ahogy eddig, ebből a meccsből is megpróbáljuk a maximumot kihozni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .