Kattints a képre!!

Van, amikor sutba lehet vágni a papírformát. Legalábbis a Kocsord tett róla, hogy fenekestül felfordítson mindent: a megyei másodosztály Gémtech középmezőnyében állomásozó együttes 6-2-re elkalapálta – idegenben – a kilencedik forduló előtt még az élen nyomuló Csengersimát. Márpedig a simai katlanba nem nyerni járnak az ellenfelek, sőt, az együttes első vereségét szenvedte el az őszi idényben.

Varga Csaba (kék mezben, háttérben) tizenhat évesen szerezte első felnőtt bajnoki gólját Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A vendégek számára hab a tortán, hogy Varga Csaba első gólját hintette a felnőtt bajnoki meccsén: a tizenhat éves támadó korábban, a Tisztaberek ellen mutatkozott be kezdőként, most pedig szintet lépett.

– Egy kicsit izgultam, de nagyon jó érzés volt gólt lőni, ki tudtam volna szaladni a világból – újságolta Varga Csaba. – Segítettek, biztattak a többiek, egyébként is barátaim vannak a csapatban, így azért sokkal könnyebb. Mindenki gratulált a csapatból, meg mások is, én pedig még szeretnék többször átélni ilyet, mert ezért érdemes focizni. Kölyök korom óta játszom, mindig is ez érdekelt, ha megadatik, egyszer magasabb osztályban is jó lenne szerepelni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .