Kattints a képre!!

Nem példa nélküli, mindenesetre ritkaság számba megy, hogy villanyfényes megyei harmadosztályú mérkőzést rendeznek, márpedig ez történt péntek este – Tarpán. A Szamos csoportban két összecsapást játszottak tegnap: délután Méhteleken, illetve az említett műsorsávban a Kisar beregi „albérletben” fogadta a Jánkmajtist.

A fehér mezes, listavezető gyarmati csapat ezúttal sem hibázott Fotó: tudósítónktól

Vasárnap (kezdés: 10 óra) a Rétköz csoportban Zsurk–Tiszabezdéd, mindeközben a Szabolcs csoportban a Tiszabercel–Nyírtelek meccset játszanak. Mint arról korábban hírt adtunk, a megye három hétvégi, kilencedik fordulóját későbbre, az őszi idény végére tolták, mivel – az eredetileg kijelölt október 24-i játéknapon – nem tudtak volna elegendő játékvezetőt biztosítani. A Sporttörvény és a Labdarúgás Versenyszabályzat vonatkozó pontja szerint ugyanis szombaton, a nemzeti ünnep miatt nem lehet bajnoki mérkőzést rendezni, ezért a hétvégén a megyei Igazgatóság által szervezett valamennyi találkozót október 24., vasárnapra írták ki. Ugyanakkor a csapatok számára lehetőség adódott, hogy – közös megegyezéssel – az elhalasztott mérkőzést más időpontban lejátszhatják, amivel jó néhányan éltek, élnek.

Megyei III. osztály: Szamos csoport, 9. forduló

Méhtelek–Fehérgyarmati DFSZSE 0–2 (0–0)

Gól: Kóczé Sz., Bornemisza I.

Kisar–Jánkmajtis 7–0 (3–0)

Gól: Siti F. 2, Varga R. 2, Lakatos D., Samu M.

Videó: egy a hét kisari gólból a Jánkmajtis elleni mérkőzésen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .