Kattints a képre!!

Kihagyott tizenegyes marcangolja Madzin István lelkét: a Kemecse frontembere a Nyírbátor ellen egyébiránt megnyert (2-0) megye egyes bajnokin nem tudta szaporítani góljai számát, éveiét viszont igen. A csatár pénteken ünnepli harmincnegyedik születésnapját.

Madzin István (zöld mezben) születésnapján is önkritikus Fotó: Dankó László

– Nagyon zavar a dolog, nem azért, mert kihagytam, sokkal inkább amiatt, mivel másképpen akartam rúgni, de menetközben váltottam – Madzin István, aki négy gólt szerzett az aktuális idényben. – Az eredmény egy borzalmas tizenegyes lett, mondhatnám Júliska néni is kifogta volna. Frusztrált voltam egész meccsen, tőlem aztán a kaput is ellophatták volna, de a társak kihúztak a sz…ból, amiért köszönet jár nekik! Mostanában nincs szerencsém a pályán, de ők csak biztatnak, igaz engem zavar, hogy hétről hétre azt hallom, majd kiszakad egyszer es megfordul a szerencséd, Pista! Akik ismernek, szerintük most nem rúgok gólokat, de másban jobb vagyok, de lehet, csak vigasztalnak. Tudom, én vagyok a hibás, nem vagyok mostanában annyira felkészült, a munkám miatt nem vagyok annyira fitt, és nem tudok magamra annyi időt szánni, be kell vallanom magamnak, öregszem! Ha nem érem el a csapattal és az egyénileg kitűzött céljaimat, el kell gondolkoznom a szezon végén a folytatáson…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .