Kattints a képre!!

Négy és fél esztendei tetszhalott állapot után támadt fel poraiból a szakolyi futballcsapat, ahol tudják, mitől döglik a légy.

Csorba Szabolcs nyíregyházi színekben fejezte be a profi futballt, most amatőrként született „újjá” Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Az újjászervezett egylet a megye három Nyírség csoportból próbálja feljebb tornázni magát, többek közt Csorba Szabolccsal soraiban. A nagy ígéretként indult, október végén a harmadik ikszet betöltő szélső 2015-ben szakított a profi futballal, mégpedig sérülés miatt, holott előtte az NB I-ben is pályára lépett: az MTK-ban nevelkedett, a Debreceni VSC-ben mutatkozott be az élvonalban, majd a Paksban is szerepelt, mígnem a Nyíregyháza Spartacus volt a végállomás – közben Bangladesben is légióskodott.

– Két lágyéksérv műtéten estem át, ami harmadszor is kiújult, akkor mondtam, hogy elég – taglalta a történteket Csorba Szabolcs, aki a nyáron csábult vissza, csatlakozva a szakolyi csapathoz. A hétvégi Nyírgyulaj elleni mérkőzésen három, összesen hat gólt hintett eddig, mindez négy bajnoki fellépés bizonyítványa. – Kudarcként éltem meg hogy huszonnégy évesen vége lett a karrieremnek. Önszántából senki nem hagyja abba ilyen hamar, keserű a szám íze, ha visszagondolok erre. És igazság szerint távol kerültem a futballtól: közben elkezdtem az egyetemet, mellette mezőgazdasággal foglalkozom, egy idő után viszont hiányzott a játék. Évek óta keresgettek megyei csapatok, most beadtam a derekamat, nem tudom, miért… Illetve Módis Dávid barátom addig kapacitált, hogy ráálltam. Kihagytam néhány meccset, ezzel együtt jó a csapat és a társaság, de még nem érzem teljesen komfortosan magam, nem olyan, mint régen, vissza kell szoknom.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .