Kattints a képre!!

A megyei harmadosztály Szamos csoportban „új életet” kezdett Fehérgyarmat öles léptekkel kezdte meg a visszakapaszkodást – reményeik szerint minél feljebb.

Kóczé Szabolcs (balról) sokat tehet annak érdekében, hogy a gyarmati csapat feljebb kapaszkodjon a megyei futball-létrán Fotó: tudósítónktól

Elvégre aligha lehet vitás, a megszűnt FSC nyomába lépett Deák Ferenc Szabadidő Sportegyesület, amely momentán a helyi futball zászlóshajója, visszavágyik az „élvonalba”. Az együttes hat forduló után makulátlan mérleggel trónol a tabella tetején, legutóbb 19-0-ra kalapálta el a – szintén szebb napokat látott – Jánkmajtist. A gyarmatiak húsz esztendős bal oldali középpályása, Kóczé Szabolcs nyolc gólt hintett a szombati mérkőzésen! A megye egytől az elmúlt szezonban búcsúzott Gyarmatban is rendszeresen bevetett játékos az aktuális idényben két mesterhármassal „jelentkezett” már, tizenhat góljával vezeti a vonatkozó rangsort.

– Soha életemben nem játszottam még ilyen meccset – nyomatékosította Kóczé Szabolcs. – A megye egyes ifiben szereztem egyszer öt gólt, de ez mégiscsak felnőtt mérkőzés volt. – Persze, helyén kell kezelni, sajnos, a majtisi csapat sem a régi, de hát nekünk az a dolgunk, hogy nyerjünk. Nem lehet más célunk, mint behúzni a bajnoki címet: rendezett a háttér, szerintem nem csak én gondolom úgy, hogy a gyarmati futballnak nem itt a helye! A társak nélkül nem sikerülhetett volna, jó labdákat kaptam és egyébként volt egy fogadás a szurkolókkal: ha nyolc gólt rúgok, fizetnek egy láda sört a csapatnak, a többiekért is hajtottam, nehogy szomjasak maradjanak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .