Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tízedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Az Ibrány–Nagyhalász szomszédvári derbi jelentős múltra tekinthet vissza, olykor a bajnoki címről döntött, több ezer néző előtt – ezúttal nem ekkora a tét, de a felek számára így is fontos esemény Fotó: facebook/ibrány sportegyesület

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 10. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Nyírmeggyes (15.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Ezek a fiatalok megérezték a győzelem ízét, ugyanakkor tudom, hogy egyszer minden sorozat megszakad, persze, reméljük minél később. Mint eddig, most is olyan teljesítményt szeretnénk nyújtani, hogy folytatódjon menetelésünk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Jó úton haladunk! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a mérkőzések eredményein is látható lesz a befektetett munka. Tudjuk, hogy egy nagyon erős csapathoz látogatunk hétvégén, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a Nyíregyháza dolgát.

Kemecse (13.)–Nyírbátor (9.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Egy Hét távlatából, minél többet gondolok vissza a pénteki mérkőzésre anál inkább – úgy gondolom, túl kellett ezen esni. Az előttünk álló mérkőzés viszont tartogat lehetőségeket mindkét csapat számára, ismerjük a Bátor gyengeségeit és erényeit egyaránt és ezzel ők is így vannak a mi irányunkba. Három esélyesnek érzem a meccset, de abban biztos vagyok, hogy „focizni” fog mindkettőnk, és jó mérkőzést fog látni mindenki, aki kilátogat a kemecsei katlanba. Sok nézőre ezúttal sem számolok, mert úgy fest, a saját házunk táján több az ellendrukker, mint a támogató. De ez a mi keresztünk és el bírjuk cipelni!

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Tudom, a múlt heti játékunk nem volt éppen közönségszórakoztató, de úgy gondolom, a győzelmet nem kell megmagyarázni. A Kemecse elleni mérkőzésen szeretnénk a számunkra legmegfelelőbb eredményt elérni.

Gyulaháza (12.)–Austria Juice-Vásárosnamény (7.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk megszerezni első hazai győzelmünket. Nem lesz egyszerű, mert a jó erőkből álló Naményt kellene ehhez legyűrni.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Lehetne már egy kis szerencsénk is, ha már a keret szűkebb lett. A hétvégi játékot át kell menteni szombatra és alkalmazkodni kell a körülményekhez is, de nem lesz egyszerű dolgunk. Nem láttam idén a Gyulaházát, viszont sok pozitív dolgot hallottam róla, remélem, ez nem most jön ki.

Csenger (2.)–Újfehértó (6.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, bízunk abban, hogy színvonalas meccset fogunk játszani.  Remélem, sikerül megszerezni a három pontot.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az eddig eltelt fordulók alapján az egyik legkevesebb gólt kapott csapat találkozik a legtöbb gólt szerző együttessel. Kíváncsian várom, mire leszünk képesek a nagyon jó formában lévő, roppant erős kerettel rendelkező Csenger otthonában. Egy dolog jut még eszembe: nincs olyan erős gát, ami egyszer át ne szakadna.

Tarpa (16.)–Nagyecsed (11.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nem egyszerű a helyzetünk, de biztos vagyok abban, ha a fejekben sikerült rendet rakni, akkor bármi megtörténhet – pozitív irányba.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Idegenben egyik csapat ellen sem egyszerű nyerni, de mindent megteszünk, hogy három pontot elvigyünk Tarpáról.

Balkány (10.)–Nyírgyulaj (5.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nem tudom, melyik arcát fogja mutatni csapatom, hiszen a Namény ellen kiválóan játszottunk, Újfehértón viszont a bravúros pontszerzés dacára visszafogodtabb teljesítményt nyújtottunk. Ettől függetlenül nagyon bízom a srácokban, hogy hazai pályán megszerezzük a fontos három pontot.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Alaposan fel kell javulni a játékunknak, ha Balkányban jó eredményt szeretnénk elérni. Bízom a csapatban, tudom, hogy összekapjuk magunkat.

Vasárnap

Ibrány (8.)–Nagyhalász (14.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Ismét eljött a várva várt megyei El Clásico, a naptárban mindenkinek fel van tűntetve ennek a mérkőzésnek a dátuma. Teljesen mindegy milyen körülmények között, melyik osztályban találkozik egymással a két csapat, ez mindig rangadó lesz! Azt várom a srácoktól is, hogy ennek megfelelő hozzáállással lépjünk pályára, és a szurkolóinkat maximálisan ki szeretnénk szolgálni.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Mondhatnám, hogy ez ugyanolyan mérkőzés, mint bárki más ellen és ezért is csak a három pontot adnak, de ez a valóságban nem így van. Volt szerencsém jó néhány ilyen szomszédvári rangadón játszani, tapasztalatból állíthatom, hogy ez a pillanatnyi helyezésektől függetlenül nem egy átlagos találkozó. Bármi megtörténhet, akár még a papíron gyengébb csapat is törhet borsot az ellenfél orra alá. Erre próbálom a fiatalokat felkészíteni, remélem – eredményesen.

Mándok (3.)–Mátészalkai MTK (4.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Bízom benne, hogy feledtetni tudjuk a múlt heti játékot, és hazai pályán ismét sikeresek leszünk az egységes szalkai csapat ellen.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Sajnos, jelen helyzetünkben a tisztes helytállás lesz a cél Mándokon, vélhetően négy ifi játékossal felállva. Természetesen, ettől függetlenül szurkolóink megérdemlik, hogy az eddig felépített szereplésünk minél kisebb csorbát szenvedjen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .