Kattints a képre!!

Arra már volt példa a megye egyben, hogy apa és fia egy csapatban futballozott, de a Pataki família még erre is rátett egy lapáttal. A hétvégi Rakamaz ellen megnyert (5-2) megye kettes bajnokin idősebb Pataki Gábor, akárcsak az ifjabb Gábor egyaránt gólt szerzett a baktalórántházi csapatban!

Idősebb Pataki Gábor (balról) és fia nem csak együtt játszik, gólokkal segítik a baktai csapatot Fotó: magánarchívum

Hogy még cifrább legyen, egymás után: az összecsapás hajrájában előbb a tizennyolc esztendős csemete, majd a harminchatodik életévét taposó fater talált be.

– A szezon eleje óta van ez így, eddig mind a hét őszi fordulóban játszottunk, de ilyen még nem volt, hogy mindketten gólt rúgjunk egy meccsen – kommentálta a nem mindennapi eseményt idősebb Pataki Gábor. – Számomra már eleve az örömteli, hogy egyáltalán együtt játszunk: a fiam elöl játszik, én jobbhátvéd vagyok, előfordul, hogy éppen neki ívelem fel a labdát. Féltem is, nemrég tért vissza combizom sérülésből, isten őrizz, hogy valami baja essen. Ameddig bírom, futballozni szeretnék, és remélem még lesz pár közös mérkőzésünk, legalábbis így is tervezzük. Mindenestre köszönjük az elnök úrnak és Illés László edzőnek a lehetőséget, hajrá Bakta!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .