Kattints a képre!!

Jól keverik a „kártyát” a nyírbélteki csapatnál: most éppen Kevert Krisztián személyben húztak nyerőt.

A pályafutása első mesterhármasát jegyző Kevert Krisztián (balról) és a korábban szintén a bélteki csapatot erősítő, testvére, Sándor Fotó: magánarchívum

A negyvenhárom éves futballista mesterhármast szerzett a Nyírvasvári ellen idegenben megnyert (1–3) megye kettes bajnokin: először meglehetősen hosszú pályafutása során! Jobb későn, mint soha. Az már csak hab a tortán, hogy ő szállította a Gémtech csoport második helyén nyomuló együttese valamennyi gólját az ominózus összecsapáson.

– Amióta Körmös Miki az edző, feljebb játszom, centerként, ez amolyan örömjáték számomra – közölte nemes egyszerűséggel Kevert Krisztián, akit eredendően középpályásként vetettek be, a nyári „új időszámítás” hozott változást. – Napok óta agyaltam azon, történt-e már hasonló, de nem jutott eszembe, így ki merem jelenteni: ez volt az első, amikor három gólt lőttem egy meccsen! De legalább emlékezetesre sikeredett: egy idegenbeli rangadón tudtam segíteni, mert mindig a csapatot, annak érdekét kell nézni! Sokan gratuláltak, voltak, akik meglepődtek, mivel nem a gólgyártásról vagyok híres.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .