Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport nyolcadik fordulóját rendezik hétvégén.

Bandor „Kameni” Ferenc, a Szabolcsveresmart kapusa a legutóbbi fordulóban tért vissza sérüléséből, nem kapott gólt csapata pedig nyert Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 8. forduló (kezdés: 14 óra)

Vasárnap

Jéke (10.)–Záhony (2.)

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – Hétvégén megszereztük első győzelmünket, így az öltözői hangulat meccs után mondhatni rendben volt. Remélem. ugyanilyen hangulatban zárjuk a következő, Záhony elleni mérkőzésüket is. Ehhez tudjuk sok mindennek jól kell alakulni, mert a vendégcsapat legyőzése egyértelműen bravúr lenne. Reméljük, a sérültek és betegek rendbe jönnek és talán a pocak is újra a helyére kerülhet.

Gombkötő Sándor, a Záhony edzője: – Fiatal, lendületes, masszív csapathoz látogatunk, mindent el fogunk követni, hogy folytassuk jó sorozatunkat, bizonyítva, nem a szél fújt oda minket, ahol most állunk.

Kék (13.)–Ajak (6.)

Fabók István, a Kék edzője: – „Ott kezdődik a nagyemberség, hogy az ember észreveszi, mások is élnek a földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is.” A hétvégével kapcsolatosan, jelen pillanatban fogalmam sincs…

Kovács Tibor, az Ajak edzője: – Bízom benne, hogy nem szakad meg a jó szériánk.

Újdombrád (5.)–Szabolcsveresmart (12.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Kellett ez az utolsó percben szerzett impulzus a legutóbbi meccsen, remélem, lendületet kapunk tőle, hisz most kezdődik az őszi szezon második, nehezebb fele, ahol szintén eredményesen akarunk szerepelni. A vasárnapi ellenfélnél a megye kettő legjobb és „legdrágább” kapusa véd, de a gólt ő sem fogja…

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Masszív, jó csapathoz érkezünk, de nem adjuk olcsón a bőrünket és az sem mindegy, hogy hál’ istennek mindenki bevethető!

Ladányi TC (11.)–Vaja (4.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Csapatom nagyon rossz szériában van, nem tudom, hogyan fogunk ebből eredményesen „kijönni”. A Vaja nagyon erős ellenfél, mindemellett, ha nálunk egyes játékosok nem változtatnak a hozzáállásukon és nem tesznek meg mindent a siker érdekében, akkor nehéz lesz a folytatás is.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Szépen besűrűsödött a táblázat eleje, ennek nagyon örülök, így lesz izgalmas a bajnokság és ez azért jó, mert egyetlen játékost sem kell külön motiválni. Nem is baj, ha élcsapatok némi nyomás alatt futballoznak, mert akinek komoly céljai vannak, ezt el kell tudni viselni.

Gergelyiugornya (1.)–Tuzsér (7.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Az elmúlt fordulóban láttam előszőr azt az ugornyi csapatot, amely megnyerte az előző bajnokságot – ugyanolyan szervezettek, harcosak voltak a játékosok. De ez már történelem… Itt a következő mérkőzes Tuzsér ellen, amely legutóbb a legnagyobb meglepetést szerezte azzal, hogy egy jó Pátrohával szemben nyert. Továbbra is akadnak gondjaink, de nekünk hazai palyán csak a győzelem lehet a célunk, ezt várja el tőlünk a szép számú szurkolótáborunk.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Hétvégén, hazai pályán, jó meccset játszottunk, egy jó csapat ellen. Most újra adott a feladat, csak idegenben! Számomra most is a Gergelyugornya a csoport favoritja, megpróbáljuk át menteni a szombati formánkat és meglepetést szerezni a hazaiaknak!

Pátroha (3.)–Tiszakanyár (9.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégén olyan csapatot szeretnék látni a pályán, amely maximálisan hozza a tőle elvártakat. Remélhetőleg, mindenki bevethető lesz és helyzeteinket kihasználva sikeresek leszünk. Jó meccset akarunk játszani, és persze, nyerni.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, de most már el kell kezdenünk a pontokat gyűjteni, remélem ennek érdekében a srácok mindent meg fognak tenni!

Fényeslitke (14.)–Nyírkarász (8.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Mindent el kell követnünk azért, hogy otthon tudjuk tartani a pontokat.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Először is az előző fordulóra visszatekintve, ha egy játékvezető sporttárs valamit ígér, írja már le, mert akkor lesz hiteles, én ugyanis az IFA-rendszer jegyzőkönyvében nem olvastam és mindhárman bent voltak! A következő meccsre megint a nem létező orvosi stáb dönti el, hogy tudunk felállni: sajnos, két újabb játékos esett ki hosszú időre, de talán ugyanennyi visszatérő lehet! Mivel itt mindenes vagyok, nem csak edző, sofőr, az utánpótlásnál is van feladatom, köszönjük, hogy a hazai csapat, hozzájárult a későbbi kezdéshez, mivel reggel Cigándon kezdünk U7-U9-es tornán!

(A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .