Kattints a képre!!

Bulyáki Attila jött, látott, a Nagyecsed pedig nyert. Mármint a harmincnégy éves balszélső a 61. percben csereként érkezett a pályára a Mándok elleni megye egyes bajnokin, kisvártatva pedig – első labda érintéséből – bekotorta a hazai csapat második gólját, ami mint kiderült győzelmet ért (2–1).

Bulyáki Attila (jobbról) testvérével, Krisztiánnal együtt erősíti az ecsedi csapatot Fotó: tudósítónktól

A lefújás után pedig indulhatott a csapatbuli: a 49. születésnapját egy hete már megünnepelt Fodor András egyesületi elnök ugyanis a „fiaival” közösen tartotta a harmadik félidőt. Ami információnk szerint meglehetősen jól sikerült, ez, persze nem meglepő fejlemény arrafelé…

– Nem volt még ilyen, csereként már rúgtam néhány gólt, de ilyen hamar még soha – magyarázta Bulyáki Attila, aki a jelek szerint az Ecsed ostora. – Amikor Homann Ricsi edző beküldött, annyit kért: csináljam a dolgom és rúgjak gólt! Hát, bejött. Ez volt az első gólom az idényben, jó lett volna korábban, de izomszakadást szenvedtem a felkészülés közben, emiatt az első két fordulót kihagytam, szóval túl sokat nem játszottam.

Bulyáki Attila azon szerencsések táborát gyarapítja, aki egy csapatban szerepelhet huszonnégy esztendős testvérével, Krisztiánnal.

– A körkülönbség miatt az ifiben „elkerültük” egymást, a felnőttek között, ha jól tudom, öt éve játszunk együtt. A pályán és azon kívül is jól elvagyunk, érezzük egymást, annyira, hogy amikor az öcsémet megrúgják meccs közben, az szinte nekem is fáj.

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .