Kattints a képre!!

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy – bár az első hírek erről szóltak – Juhász László megúszta törés nélkül az Újdombrád elleni megye kettes bajnokin elszenvedett sérülést.

Juhász László sérült válla miatt egyelőre nem vállalhatja a játékot Fotó: magánarchívum

A Nyírkarász harmincegy éves balhátvédje így is kórházban kötött ki: mentő szállította el a pályáról, majd a bal vállát nem kis fájdalom árán tették helyre. A korábban keresztszalag-szakadás miatt hosszú hónapokat kihagyó futballista pihenésre ítéltetett, egyelőre kérdéses, mikor lesz újra bevethető.

– Az első ijedelemhez képest viszonylag jól jártam: nincs törés, „csak” a vállam ficamodott ki – taglalta a történteket Juhász László, akit a Nyírerdő csoportban rendezett, 3–2-re elbukott összecsapás hajrájában ért „üzemi baleset”. – Mondjuk, harmadikra kísérletre sikerült helyre tenni, amit közben átéltem azt nem kívánom senkinek. Főleg úgy, hogy három éve már műtötték a jobb vállamat, az még rosszabb volt. Pénteken kell visszamennem újabb vizsgálatokra, mindenesetre ahogy elestem éreztem, hogy nagy a baj, borzasztóan fájt és jelenleg is le van zsibbadva. Ilyenkor elgondolkozik az ember: szeretek focizni, tizenöt éves korom óta játszom, de a hasonló sérülések miatt nem éri meg, mert akárhogy nézzük, a munka az első, most pedig lehet, hetekre kiesek…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .