Kattints a képre!!

„A futballban nincs lehetetlen, csak tehetetlen.” – az érpataki jelmondat.

Az érpataki csapat immár egyáltalán nem pofozógép Fotó: tudósítónktól

Az érpataki labdarúgás nyolc hosszú év után 2019-ben éledt újra Nagy Miklós (Hero) elnök vezetésével a településen. Természetesen az újrakezdésben végig partner volt a település Önkormányzata-, amely mai napig támogatja az egyesület munkáját illetve biztosítja a működését egyéb magántámogatókkal kiegészülve.

Kis csapat, kis költségvetés, szerény tervek. Így indult a mi kis történetünk. Minden lehetséges úton próbálunk forrást szerezni a fejlesztésekhez: 2020-ban egyesületünk a Magyar Falu Program keretein belül pályázott – eszköz beszerzés céljából – sikeresen civil közösségi tevékenységek támogatására. A nyertes pályázatnak köszönhetően a nyári felkészülés közben folytatódtak az infrastrukturális fejlesztések a pályán, illetve az eszköz parkunkban: kispadok cseréje, pc eszközök beszerzése, fűnyírótraktor vásárlása többek között. A 2021-2022-es TAO kiírásban egyesületünk egy nagy összegű támogatást nyert el, amelyet teljes mértékben csak sporteszközök –felszerelés beszerzésére fordítottunk. Óriási segítséget jelent ez a két forrás lehetőség, hiszen kis település kis csapata vagyunk, akinek ezek az összegek önerőből való előteremtése szinte esélytelen. Büszkék vagyunk, hogy a befektetett munka kezd megtérülni mindentéren és mondhatni megérkeztünk a megyei foci vérkeringésébe!” – adott tájékoztatást Nagy Miklós egyesületi elnök.

Az Érpatak jelenleg negyedik helyen állomásozik a Nyírség csoportban, plusz, ami egyáltalán nem elhanyagolható tényező, a kaput érző játékost tudhat soraiban.

Mozgalmas időszakot tudhatunk magunk mögött az elmúlt két év tekintetében” – folytatja Nagy Tamás technikai vezető. – A „pofozógép” szerepkörből napjainkra elértük azt, hogy akár tartósan az élboly tagjai lehetünk a csoportban, emellett hat forduló után huszonkét éves csatárunk, Kriston Máté vezeti a góllövőlistát, aki tizszer talált be. Lehet ezen mosolyogni, viszont számunkra ezek értékes eredmények, sok munka van benne a stáb illetve a csapat részéről is. A keretünk folyamatosan alakult, voltak számunkra tökéletes igazolások és sajnos, nagy mellényúlások is. De dr. Szabolcsi Szabolcs edző személyében megtaláltuk azt, aki nemcsak fizikailag és taktikailag rakja rendbe a társaságot, hanem mentálisan is. Reméljük a jelenlegi helyezésünk nem „pünkösdi királyság „lesz, hanem a szezon eleji jó szereplést állandósítani, igazi futball lázat varázsolni szeretett településünk lakói körében!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .