Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport nyolcadik fordulóját rendezik hétvégén.

A szatmárcsekei védelem ezúttal a kocsordi támadók elé emel élő „falat” Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 8. forduló (kezdés: 14 óra)

Vasárnap

Nyírvasvári (4.)–Csengersima (1.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Az eredménytől függetlenül mindenképpen ünneplünk vasárnap. Elnök urunk születésnapján viszont még soha nem nyert a csapat, ezt a rossz sorozatot szeretnénk megszakítani a tabellát nem érdemtelenül vezető Sima ellen.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Ismét egy jó csapat otthonába látogatunk, ahol újfent a három pont megszerzése érdekében lépünk pályára.

Nyírbéltek (2.)–Sonkád (8.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Egy jó formában lévő Sonkád jön hozzánk, amelynek edzője, Homoki Bandi nagyon jó barátom. Biztos vagyok abban, hogy fel fogja paprikázni csapatát, de hazai pályán, ha azt tudjuk nyújtani, amit tudunk – megszerezhetjük a három pontot.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, a becsületes helytállás a cél és persze, játszunk egy jó meccset – sérülés nélkül.

Nábrád (13.)–Nyírcsaholy (5.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Elegem van már a szimpatikus vesztes szerepéből! Az utóbbi néhány meccsen nagyobb figyelemmel, koncentrációval pontokat szerezhettünk volna. Ha ezen tudunk változtatni, akkor én még mindig bízom a csapatban, igaz, a hétvégén megint egy erős ellenféllel találkozunk, amellyel szemben ezek hiányában esélyünk sem lesz.

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Nem titkolt célunk, hogy idegenben is megszerezzük az első győzelmünket. A csapat képes rá, már csak a ziccereket kell jobb százalékban értékesíteni.

Nagydobos (6.)–Milota (10.)

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Célunk a közvetlen élmezőnyhöz való felzárkózás, az ellenfelet nem lebecsülve, egyértelműen a három pont megszerzése érdekében lépünk pályára.

Elek László, a Milota edzője: – Úgy érzem, eddig az első két helyezett csapat kivételével mindenhol helytálltunk és felvettük mindenkivel a kesztyűt. Nagydoboson is ezt fogjuk tenni, meglátjuk mennyi különbség lesz a két csapat között. Nem féltem a srácokat, mert meg tudnak birkózni a feladattal.

Ópályi (7.)–Vámosoroszi (3.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, bár számunkra mindegyik az. Kiváló csapat ellen játszunk, hátha pontot tudunk szerezni.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Talán meglepő lehet, amit mondani fogok, de e héttől kezdve egy mérkőzésnek sem mi leszünk az esélyesei – meghatározó játékosok hiányában, akik hetekre, talán hónapokra kidőltek. Egy dolgot tudok ígérni, maroknyi csapatommal vállvetve küzdeni fogunk, hogy hétről hétre minél elfogadhatóbb eredményt érjünk el.

Encsencs (14.)–Tisztaberek (11.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Gyógyulgatunk és odatesszük magunkat a hétvégén.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Jómagam még nem jártam Encsencsen futballmeccsen, de pozitív élményekkel szeretnénk hazatérni.

Kocsord (9.)–Szatmárcseke (12.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Úgy gondolom, a két csapat nagyon jól ismeri egymást, sok meglepetéssel nem fogunk tudni szolgálni és az is biztos, a Cseke jobb annál, mint amit jelenleg a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Az utóbbi két meccsen már megmutatta oroszlánkörmeit, viszont elérkeztünk a szezon azon részéhez, amikor hazai pályán mindegy ki az ellenfél – győzni kell!

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Úgy gondolom, hogy a játékot tekintve lépegetünk előre, ha ugyanazt a hozzáállást, akarást tapsztalom a fiúktól, mint legutóbb, akkor lehet keresnivalónk Kocsordon.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .