Kattints a képre!!

Lezárult egy szép szakasz – kezdődhet egy új. A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata Füzesgyarmaton „hagyta” öt fordulón keresztül épített veretlenségi sorozatát, holott a 2-1-re elbukott idegenbeli összecsapásban vastagon benne volt a pontszerzés esélye.

A kék mezes sényőiek nagyot küzdöttek, de ez most „díjazták..” Fotó: Steványik Gergely

A kétgólos hátrány, majd – Orosz Máté kiállítása miatt – a megfogyatkozott létszám dacára a szabolcsiak közel álltak az egyenlítéshez. Ez a feszült hangulatú találkozó hajrájában nem sikerült, mindenesetre a táblázaton mindez nem éreztette hatását: tizenegy kör után a Sényő maradt a nyolcadik helyen.

– Egy félidőnyi jó játék idegenben kevés a pontszerzéshez, pláne, ha figyelmetlenek vagyunk védekezésben. – vélekedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Sajnos, az első félidőben rögzített szituációból, majd egy jól eltalált beadásból két gólt kaptunk. A második játékrész elején egy elég érthetetlen szituációból emberhátrányba kerültünk: érdekes módon innentől kezdve nagyon meggyőzően játszottunk. Saját kapuja elé szorítottuk a hazai csapatot, szépítő találatunk után két-három komoly lehetőséget szalasztottunk el, vagy a hazai kapus védett szerencsésen. Azt gondolom, ellenfelünk sem tudja megfejteni azt a rejtélyt, hogy a hármas és négyes számú játékosuk, miként nem került a kiállítás sorsára. Nem fogott ki túl jó napot a játékvezető, illetve az egyes számú asszisztense és akkor még finoman is fogalmaztam. Nagyon is finoman.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .