Kattints a képre!!

Balul indult Szőlősi Patrik ibrányi karrierje: amikor a húsz esztendős balszélső 2020 nyarán a megye egyes csapathoz igazolt, néhány nap múlva kiment a térde.

Szőlősi Patrik (labdával) már csak a bajnoki pontokért hajt Fotó: tudósítónktól

A nyíregyházi nevelésű – Szőlő becenévvel illetett – futballista, aki megfordult Debreceni Labdarúgó Akadémián is, emiatt másfél hónapra a taccsvonalon kívülre kényszerült. Azóta viszont minden stimmel: makkegészséges, mostanság pedig azt is elégedetten konstatálhatja, hogy a Tisza-parti brigád zsinórban két győzelmet aratva feljebb araszolt a tabellán.

– Jó döntés volt Ibrányba igazolni: nagyon baráti a légkör, azt gondolom, hamar befogadtak, igyekeztem én is beállni a sorba – fejtegette Szőlősi Patrik, aki első éves hallgató a Nyíregyházi Egyetemen, immár tehát nem csak a bajnoki pontokért, a diplomáért is hajt. – Igazából tavaly csöppentem bele a felnőtt futballba, szerintem gyorsan sikerült alkalmazkodni az új kihíváshoz: a legfőbb célom, hogy magasabb osztályban játsszak, de sokat kell még dolgoznom az ügy érdekében.

Szőlősi Patrik bátran támaszkodhat a családi háttérre: két öccse közül egyik a Szpari U8-as együttesében futballozik, nem mellesleg a teljes família ott van minden egyes mérkőzésen, amikor pályára lép – idegenben is!

– Nevelőapukám, akire kicsi korom óta édesapámként tekintek és anya is kijárnak minden meccsre, plusz a barátnőm, sőt, a nagymamám és nagypapa fel szoktak hívni, hogy mi volt, hogy volt. Nem tudom, más miként van vele, engem ez doppingol, szeretem, ha ott vannak a mérkőzésen, jó együtt örülni, ha jön az eredmény.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .