Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex, akárcsak a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport tizenegyedik fordulójában.

Megszakadt a kék mezes sényőiek jó sorozata a füzesgyarmati fellépésen Fotó: Steványik Gergely

Többek közt a Bikini együttes angol nyelvű nótája fűtötte a hangulatot a Sényő füzesgyarmati fellépése előtt, de nem a „Részegen ki visz majd haza” szólt… A szabolcsiak viszont pontot szerettek volna magukkal vinni, ehhez képest mindjárt a mérkőzés elején hátrányba kerültek. Ez már sejtette, hogy a mezőny egyik legacélosabb védelmével rendelkező házigazdával szemben nem lesz egyszerű megvalósítani a tervezett célt. Ráadásul az első félidőben veszélyesebben futballozó gyarmatiak félóra múltán növelték előnyüket – akárcsak az első gólnál, ezúttal is egy szélről belőtt labda okozott galibát. A szünet után előbb – Orosz Máté kiállítása miatt – tíz főre olvadt a vendégcsapat, majd kisvártatva a nagy formába lendült Kapacina Valer szépített, felélesztve a veszni látszó reményt. Emberhátrányban is derekasan hajtott az egyenlítés érdekében a Sényő, amely jelentős fölényben játszott, több kecsegtető lehetősége akadt – mindhiába, a hazaiak kicsikarták a győzelmet. Így megszakadt a sényőiek öt fordulón keresztül ívelő veretlenségi sorozata, noha ezúttal is többet érdemeltek volna.

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. biztosan nyert az Eger vendégeként.

NB III., Keleti csoport: 11. forduló

Füzesgyarmat–Sényő-Carnifex 2–1 (2–0)

Füzesgyarmat, 150 néző, v.: Dobai J. Sényő: Járvás L. – Klepács K., Fabu M., Toldi A. (Fenyőfalvi D.), Farkas M., Schmidt P., Lakatos L. (Kalocsai L.), Tóth M., Kapcina V., Vámos M. (Szilvási P.), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Raducu, Popescu, illetve Kapacina V. Kiállítva: Orosz M. (51.)

Imrő László: – Ismét jól játszottunk, bár most csak a második félidőben. Mindent elmond  a szünet utáni teljesítményünkről, hogy emberhátrányban beszorítottuk a hazai csapatot a saját kapuja elé, de most csak a szépítésre futotta. Ilyen nagyképű és arrogáns játékvezetéssel nem találkoztunk még ebben a szezonban! Sényőn, ha nincs labda a kapu mögött az egyes számú asszisztens egyből intézkedik, itt könyörögtünk, hogy intézkedjen, de csak kinevetni tudott.

Eger–Kisvárda Master Good II. 0–3 (0–1)

Eger, 100 néző, v.: Újhelyi. Kisvárda II: Németh M. – Avetiszjan (Vass O., 76.), Králik, Rubus, Sikorszki – Ötvös (Bíró R., 76.), Szőr – Szentes D. (Himics, 60.), Nagy M. K. (Kirjuhin, 82.), Czérna – Gosztonyi (Bokor M., 60.). Edző: Kocsis János.

Gól: Szentes D. (0–1) a 42., Nagy M. K. (0–2) az 51., Nagy M. K. (0–3) az 58. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .