Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság kilencedik fordulója már pénteken megkeződött egy mérkőzéssel, szombaton öt, vasaárnap további két találkozót játszottak.

Szabó Richárd (labdával) és a balkányi csapat az Újfehértó otthonában célozta meg a pontszerzést Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 9. forduló

Újfehértó–Balkány 1–1 (1–0)

Újfehértó, 179 néző, v.: Tomori P. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Seres K. (Veres D.), Petics Gy. (Torma T.), Kántor T. (Csizmarik Á.), Hudák M., Szilágyi Á. (Tóth Sz.), Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Balkány: Szalánczi Z. – Sallai M., Szabó R., Furó Zs., Vasas T., Tőkés T., Németi M. (Máté G.), Csatári Á. (Kovács E.), Kerecsen J., Bartha Z., Tóth D. (Kanál R.). Edző: Mirgai László. A hazaiak vezetést szereztek, több helyzetet dolgoztak ki, de az utolsó pillanatokban pontot mentett a Balkány. Gól: Seres K., illetve Kerecsen J. Ifi: 3-3.

Piskóti Zsolt: – Jézusom! A világon nincs ilyen, hogy meccsenként hat-hét ziccerünk van, az ellenfél felrugdos minden labdát és kiegyenlít az utolsó percben. Én ehhez kevés vagyok, hogy ezt megfejtsem, miként tudnék ezen változtatni. Minden hétvégén marad a keserű szájíz, nagyon nehéz ezt kezelni és elfogadni nem is lehet.

Mirgai László: – A meccs elején sajnos, iskolás gólt kaptunk, ez tűzbe hozta a hazai csapat. El kell ismerni, hogy hatvan percig az ellenfél akarata érvényesült, olyan lehetőségei adódtak, melyekkel eldönthették volna a meccset. Az utolsó negyedórában azt gondolom, átvettük az irányítást, több helyzetünk volt, a 90. percben véleményem szerint szabályos tizenegyest nem adott meg javunkra a játékvezető, majd a végén Kercsen Józsi szép megoldással kiegyenlített. A múlt hetihez képest gyengébben játszottunk, viszont az akarás dicsérhető, hittünk a pontszerzésben, amihez gratulálok a fiúknak.

Nagyhalász–Tarpa 3–1 (2–0)

Nagyhalász, 150 néző, v.: Goneth B. Nagyhalász: Tóth B. – Szűcs Z., Tóth L., Molnár Z. (Ferenczi Z.), Kató I., Hajzer L. (Huncsik Á.), Bognár A., Babják Cs. (Puluczkai P.), Károlyi R., Varga B., Mátrai N. (Kormány Sz.). Edző: Borza László. Tarpa: Sas I. – Srjuba, Dolináj P., Tüzes Zs. (Rácz I.), Kárpács E., Rozman S. (Kovács R.), Kacsó R., Djacsenko (Babinec R.), Mocsán P. (Kálin), Kobály M., Losonczi B. Edző: Varga Gyula. A hazaiak mindjárt a találkozó elején vezetést szereztek, majd még az első félidőben tovább növelték előnyüket. A második félidőben büntetőt hibázott a Halász, a vendégek pedig az utolsó pillanatokban kozmetikáztak a különbségen. Gól: Babják Cs., Károlyi R., Kató I., illetve Kovács R.

Borza László: – Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, ma még azt is elbírtuk, hogy tizenegyest hibáztunk.

Varga Gyula: – Mai teljesítményünkre annyit lehet mondani: szégyen, gyalázat és még egyszer szégyen!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .