Kattints a képre!!

Veretes sorozatot épít a Sényő-Carnifex: az NB III-as csapat legutóbb több, mint egy hónapja, Kazincbarcikán szenvedett vereséget, azóta öt fellépéséből hármat megnyert kétszer döntetlenre végzett. A szabolcsiak már csak egy statisztikai mutatót igyekeznek „betölteni: az őszi idényben még nem nyertek idegenben.

A kék mezes sényőieknek nem lesz egyszerű bevenni a masszívan védekező füzesgyarmati csapat kapuját Fotó: Fazekas Ármin

Márpedig most zsinórban kétszer vendégként szerepelnek: a Keleti csoport tizenegyedik körében, vagyis vasárnap a táblázaton tizenkettedik Füzesgyarmat otthonában lesz jelenésük, egy héttel később Salgótarjánban lépnek színre. De ne rohanjunk ennyire előre!

– A soron következő két mérkőzésünket idegenben fogjuk játszani – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – A Füzesgyarmat ellen kezdjük ezt a szakaszt és azt kell mondjam, a tabella roppant csalóka a hazai csapat szempontjából. Tökéletesen tisztában vagyunk játékoskeretük erősségével: masszív védelmük van, hiszen csak az első négy helyezett kapott náluk kevesebb gólt. Támadóik folyamatos veszélyt jelentenek az ellenfél kapujára, viszont, ha elöl és hátul is kellően koncentrálunk, akkor van rá esélyünk, hogy ne térjünk haza üres kézzel.

Mindenközben a Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizedik – Eger vendégeként lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .