Kattints a képre!!

Begyűrte első őszi győzelmét a Gyüre tesókat bevető Fényeslitke: a megye kettő Nyírerdő csoportban szereplő együttes a Jéke elleni sikerrel (1-0) feljebb rakétázott a tabellán, ahol eleddig az utolsó helyen vesztegelt.

Gyüre Gábor (kék mezben) nem csak védekezik, olykor – mint legutóbb – győztes góllal segíti a Litkét Fotó: tudósítónktól

A huszonegy éves belső védő, Gyüre Gábor szerezte a meccset eldöntő gólt, miközben testvére, az egy esztendővel fiatalabb Gergely egy sorral feljebb, középpályásként tüsténkedett. A fivérek betéve ismerik egymás gondolatát, ami a pályán nem éppen hátrány, elvégre szorosan összeköti őket nem csupán a családi kötelék – kölyök korúk óta egymással összetartva futballoznak.

– Együtt kezdtünk 2007-ben, akkor lettünk igazolt játékosok Litkén: az iskolában mindenki focizott, igaz, abból a bandából csak a tesómmal ketten maradtunk, a többiek lemorzsolódtak – taglalta Gyüre Gábor. – Jóban vagyunk, megértjük egymást a pályán. Gergő mondhatni éppen előttem játszik, szívesen passzolok neki, mert tudom, hogy jó helyen van a labda. Egyébként van még egy öcsénk, Tamás, ő az ifiben nyomja, sokszor pedzegették, hogy felhozzák a „nagyok” közé: azért nem lenne semmi, ha hárman egyszerre lennék a csapatban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .