Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport hetedik fordulóját rendezik hétvégén.

A kállósemjéni csapat eddig valamennyi őszi meccsén felülkerekedett ellenfelén: az Apagy viszont hazai pályán nem szeretne elhasalni Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 7. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tiszavasvári (8.)–Tiszalök (6.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Nagyon hosszúra is tudnám nyújtani ezt a beharangozót, azonban nem teszem. A vendégek kicsit beragadtak a rajtnál, mostanra azonban lendületbe jöttek. Minden adott lesz egy igazi szomszédvári rangadóhoz, amelyet természetesen győzelemmel szeretnénk zárni.

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Bármi megtörténhet…

Vasárnap

Ófehértó (14.)–Nyíribrony (10.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Most vagy soha! Ellenfelünk is keresi önmagát, ugyanakkor hazai pályán a győzelem, ami elfogadható. Ideje lesz felébredni!

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Remélem, a fiúk átérzik a tét nagyságát, mert ez a „hatpontos” meccs.

Nagykálló (11.)–Kálmánháza (3.)

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – A legutóbbi Kálmánháza elleni meccsen ötgólos előny sem volt elég a győzelemhez, ami remélem, most sikerülni fog!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A múlt hétvégi játékunkat el kell felejtenünk, újra nagy elánnal kell belevetnünk magunkat a munkába! A Nagykálló kiszámíthatatlan csapat, így nagyon fontos lesz, hogy sokat javuljunk koncentrációban, akaratban és játékban is. Ha ez megtörténik, akkor fontos pontokat szerezhetünk, erre kell törekednünk!

Geszteréd (12.)–Biri (5.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Nincs nagyon miről beszélni, ha ezt a bajnokságot komolyan gondoljuk, akkor a vasárnapi mérkőzést be kell húzni!

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Szomszédvári rangadó ez a javából, kíváncsian várom a fiatalos lendület elég lesz-e a rutinos, jó futballistákkal felálló hazaiak ellen!

Apagy (9.)–Kállósemjén (1.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A múlt heti meccs remélem, egy kicsit kiugrasztott minket a gödörből. Tisztában vagyunk ellenfelünk erősségeivel, nem semmi rajt van mögöttük, de egyszer minden véget ér. Jó mérkőzésre számítok, nemhogy gólt szeretnénk szerezni, még pontot, pontokat is gyűjteni akarunk.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Számunkra a kitűzött cél egyértelmű, Apagyra is három pontért megyünk!

Baktalórántháza (4.)–Rakamaz (7.)

Illés László, a Baktalórántháza edzője: – A régi szép időkben ez nem akármilyen meccsnek számított. Olyan csapattal találkozunk, amelyet nagyon szeretnénk két vállra fektetni, bár tisztában vagyok azzal, a Dezső által edzett csapatok fegyelmezetten játszanak, és igen nehéz ellenünk nyerni.

Csoma Dezső, a Rakamaz edzője: – Nehéz helyzetben vagyunk, mert megint kiesett egy kulcsemberünk, akinek szilánkosra törték az orrát! Ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk.

Kótaj (2.)–Nyírlugos (13.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ezúttal is ugyanúgy készülünk, mint eddig, de hazai pályán természetesen csak a győzelem elfogadható.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Az esélytelenek nyugalmával érkezünk, de bármi megtörténhet…

t

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .