Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Az újfehértói Szilágyi Ákos (fehér mezben) hazai fellépésen, az Ibrány Csáki József (balról) nyírgyulaji túrán gyűri tovább az idényt Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 9. forduló (kezdés: 15 óra)

Péntek

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Kemecse (13.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Furcsa mérkőzés lesz abból a szempontból, hogy több kemecsei játékos a nyíregyházi klubnál dolgozik edzőként, ettől függetlenül természetesen szeretnék itthon tartani a három pontot. Ugyanakkor intő jel, hogy a Kemecse például Csengerben döntetlent játszott, viszont egy rossz szavam sem lehet a fiúk eddigi teljesítményére, így most is bizakodunk.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A héten főleg a gólörömöt gyakorolják a fiúk az edzéseken, mert szinte mindenki kötődik valamilyen szálon a „Szparihoz”, ki lazább, ki szorosabb kapcsolattal. Ezáltal mindegy melyik kapuba landol a labda, csak ne a miénkbe!

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 14 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (6.)–Csenger (3.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Hoztam egy játékszabályt, innentől a csapat eldönti mit akar! Ha az Ibrány elleni teljesítményt hozzuk játékban és akaratban, pontot tudunk szerezni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – A kupamérkőzésen már találkozott a két csapat, de ez bajnoki forduló lesz, tehát teljesen más összecsapás várható. Bízom a hétvégi eredményes szereplésben.

Nyírbátor (10.)–Gyulaháza (11.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A legutóbbi mérkőzésen történteket szeretnénk feledtetni, de az biztos, ezúttal hozzáállásban és játékban sokkal többet kell nyújtani!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Ha olyan hozzáállást tapasztalok ismét a csapat részéről, mint amit a Szpari II. elleni vesztes mérkőzésen, akkor bízhatunk a kedvező eredmény elérésében.

Nagyecsed (12.)–Mándok (2.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Ha a Szalkán nyújtott játékot tudjuk folytatni, akkor úgy gondolom, hazai pályán a jól szereplő Mándok ellen is sikerülhet begyűjteni a három pontot.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Fegyelmezett és a múlt hetinél jobb játékot kell nyújtani ahhoz, hogy tovább szaporítsuk pontjaink számát a tabellán megtévesztő helyet elfoglaló Ecsed ellen.

Nyírgyulaj (4.)–Ibrány (9.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Továbbra is sérülések hátráltatnak minket, mindemellett az utóbbi időben nem sok sikerélmény ért minket az Ibrány elleni meccseken. Ettől függetlenül, hazai pályán mindent elkövetünk a minél jobb eredmény elérése érdekében.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Nagyon értékes és fontos győzelmet arattunk az előző fordulóban, de ezzel nem elégedhetünk meg, most kell rátenni még egy lapáttal. Nem titkolt szándékunk, hogy sikerrel szeretnénk hazatérni Gyulajból.

Nyírmeggyes (15.)–Mátészalkai MTK (5.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A Nyírmeggyes–Mátészalka helyezéstől függetlenül, mindig egy szomszédvári rangadó! Egy fiatal, lendületes csapat érkezik hozzánk, amely eddig eredményesen is szerepel a bajnokságban. Azt viszont ígérem, rangadóhoz méltó elszántsággal fogunk pályára lépni!

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Roppant nehéz mérkőzésre számítunk, vélhetően felpaprikázott, pályára szívét-lelkét kitevő csapathoz látogatunk. Játékosaimnak mentálisan, fizikálisan a maximumot kell nyújtani ahhoz, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés minket.

Vasárnap

Újfehértó (7.)–Balkány (8.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az eddig eltelt fordulók alapján a képlet egyszerű, amelyik meccsen betaláltunk meg is nyertük. A Balkány közvetlenül mögöttünk áll a tabellán egy jól felkészített masszív csapat. Nem lesz egyszerű dolgunk, de hazai pályán mindent meg kell tennünk a három pont megszerzése érdekében.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az Újfehértót jól ismerem, hisz sok mérkőzését láttam. Hazai pályán valami oknál fogva mostanában nem láttam őket olyan magabiztosnak, viszont egy hihetetlenül jól összerakott, tehetséges társaság, ugyanakkor mi is kezdünk magunkra találni. Azt gondolom, ha a múlt heti teljesítményt meg tudjuk ismételni, ebben az esetben lehet esélyünk a pontszerzésre.

Nagyhalász (14.)–Tarpa (16.)

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Ez egy „hatpontos” meccs, amelyen a mi helyzetünkben csak a győzelem lehet üdvözítő. De gondolom, ugyanígy érez az ellenfél is…

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Sajnos, a rossz kezdés sérülésekkel párosul, ezek után egy jósnő sem merné bevállalni, hogy megmondja, miként állunk fel vasárnap. Egyben biztos vagyok, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszakítsuk ezt a sorozatot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .