Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport hetedik fordulóját rendezik hétvégén.

A fehér mezes dobosi, miként a csaholyi csapat is megdolgozik a jó szereplés érdekében Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 7. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Sonkád (8.)–Nábrád (13.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Ha nem nyerünk hétvégén, hát biz’ isten, nem tudom mi lesz… Ezzel nem akarom megbántani a nábrádi csapatot, de hazai pályán valakit már illene legyőzni.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Olyan mérkőzés következik, amely számunkra és nyilván az ellenfélnek is nagyon fontos. A mérkőzés eredménye nagyban befolyásolhatja sorsunkat, ennek megfelelő hozzáállást várok a csapattól.

Tisztaberek (11.)–Kocsord (9.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, mert meccsről meccsre alig tudunk tizenegy ember összeszedni, sérülések és munkahelyi elfoglaltság miatt elfogytunk. Minden gond dacára hazai pályán győzelemre fogunk játszani, remélem, mindenki megmutatja: igazi csapat vagyunk!

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk a bereki katlanban, ahová nem nyerni járnak a csapatok. Nekünk elsősorban magunkba illik nézni, a fiúknak fel kell fogni, hogy a játék bajnoki pontokért megy: nem elég egy félidőt játszani, az pedig nem fér bele, hogy öt-hat ziccert elszórakozzunk meccsenként.

Csengersima (1.)–Szatmárcseke (12.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nagyon rossz érzés hullámvölgyben látni egykori csapatomat, kitartást, szebb eredményeket kívánok nekik! De a három pontot itthon fogjuk tartani.

Szűcs István, a Szatmárcseke elnöke: – Szépek az álmok, de egy éve hat gólt szerezve sem sikerült nyerni Simán, amit tudunk, most is megteszünk…

Vasárnap

Nagydobos (7.)–Ópályi (5.)

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Igazi rangadó előtt állunk, szerencsére a két csapat játékosai a pályán ellenfelek, a magánéletben pedig jó barátok és ez így van rendjén. Küzdelmes, izgalmas játék várható, ahol ki-ki mérkőzésen mindent megteszünk azért, hogy sok szurkoló előtt otthon tartsuk a három pontot.

Kósa József, az Ópályi edzője: – Ismét egy szomszédvári rangadó vár ránk, ha minden jól megy, talán előkerül a korábban kiállított játékosunk… Vele többen leszünk, megpróbálunk pontot szerezni.

Nyírcsaholy (6.)–Milota (10.)

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Hétről hétre rengeteg helyzetet dolgozunk ki, melyeket csekély százalékban sikerül értékesíteni. Bízunk benne, hogy végre a szerencse is mellénk áll és sikerül több lehetőséget gólra, gólokra váltani.

Elek László, a Milota edzője: – Az utóbbi két meccsen már biztató volt a csapat hozzáállása és játéka, ha sikerül ezt folytatni, akkor úgy gondolom, lehet esélyünk jó eredmény eléréséhez Nyírcsaholyban.

Nyírvasvári (4.)–Nyírbéltek (2.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Szeretnénk megszakítani a vendégek imponáló sorozatát. Ehhez viszont minden játékosomtól maximális teljesítményre lesz szükség és nem csak egy félidőn keresztül!

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – A nyírvasvári csapat jó kezekben van Gabi barátom irányításával, emellett fantasztikus közönségre támaszkodhat. Hál’ istennek úgy néz ki, nálunk is egymásra találtak a szurkolók és csapat, remélem, ebből adódóan sportszerű, jó színvonalú mérkőzést fogunk játszani. A végét majd meglátjuk…

A Vámosoroszi–Encsencs mérkőzést elhalasztották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .