Kattints a képre!!

Gyermekáldás, hat gól, mesterhármassal megspékelve: klassz vasárnap volt a Sényő-Carnifex háza táján. Az NB III-as klub nyárom igazolt védőjének, Szilvási Péternek kisfia született, a csapattársak kitömték a Tállyát (6-0), míg Kapacina Valer triplázott. A nagy formába lendült, immár zsinórban öt forduló óta veretlen szabolcsiak lassan de, biztosan araszolnak előre a Keleti csoport tabelláján: konkrétan jelenleg a nyolcadik helyen állomásoznak.

Kapacina Valer (kék mezben) háromszor vette be a Tállya kapuját Fotó: Fazekas Ármin

– Azt mondom, hogy most minden klappolt végre: kerek egész volt az egész, szép idő, viszonylag sok néző, és persze nyertünk – konstatálta a történteket az aktuális szezonban immár hét gólt jegyző Kapacina Valer, aki akárcsak a csapat, nagyon beindult. A huszonnyolc éves támadó a DVSC II.-nek szögletből talált be, az Újpest II. ellen sistergős bombát „akasztott” a kapuba, ezúttal pedig háromszor csengetett. – Régen rúgtam ekkora gólt, mint Újpesten, talán éppen egy éve a Füzesgyarmatnak, nekem az is tetszett. Az idény előtt arra gondoltam, hogy jó lenne legalább tizenöt gólt szerezni, de ugyanúgy örülök egy gólpassznak is, szerencsére ebből a szempontból is elég jól állok. Istenigazából viszont csak a csapat eredményessége számít, hál’ istennek olyan szériában kerültünk, amit reméljük, minél tovább ki tudunk tolni. Na és igen, természetesen gratulálok az újdonsült apukának, a kis Kolosnak sok boldogságot!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .