Kattints a képre!!

Horváth József elülső térdszalag szakadást szenvedett a Tiszakanyár elleni mérkőzésen, a megye kettő Nyírerdő csoport harmadik fordulójában – szeptember derekán.

Horváth Józsefnek nehéz feldolgozni, hogy sérülése leparancsolja a pályáról Fotó: magánarchívum

Mindez nem kevesebbet jelent, minthogy a nyírkarászi csapat kétezres évekbeli sikerkorszakának utolsó mohikánja alighanem lelép a futballszínpadról. A harminckilenc esztendős középpályás tagja volt a 2004-ben megyei első osztályú, majd 2019-ben megye kettes bajnoki címet szerzett együttesnek, miközben az NB III-ban is szerepelt, mindemellett klubhűsége is elvitathatatlan. Egy röpke pátrohai kitérőtől eltekintve mindvégig karászi színekben focizott!

– Egy hete tudtam meg az MRI-vizsgálat eredményét, bár reménykedtem, hogy nem akkora a baj, de mégis… – számolt be a keserű fejleményről Horváth József. – Októberben betöltöm a negyvenet, ennyi idősen innen már nehéz felállni, úgyhogy azt gondolom, itt a vége a focinak! Amúgy is barátkoztam már a visszavonulás gondolatával, de nem így terveztem: az bánt a legjobban, hogy ilyen hirtelen, egyik napról a másikra kerültem ebbe a helyzetbe. Fel kell dolgozzam, hogy azt, amit harminc évig csináltam, hétről hétre meccset játszottam, most nem tehetem. A régi csapattársakkal, cimborákkal az öregfiúk között is fociztam, ezért is borzasztóan fáj a szívem. El vagyok kenődve. mivel a munka miatt a műtétet sem tudom egyelőre vállalni. Emlékszem, amikor 2016-ban csúnyán eltört a bokám, már akkor azt mondtam, ebből nem lesz rendes láb, viszont Tóth Tibor edző sokat segített, visszatértem, de ez most valószínűleg betette a kaput.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .