Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport hatodik fordulóját rendezik hétvégén.

Ez bement! A piros mezes baktai csapatnak fel van adva a lecke: ebben a szezonban még senkinek nem sikerült: bevenni a semjéni kaput Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 6. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Ófehértó (13.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Fegyelmezett és kemény játékot várok a játékosaimtól! Szükség van a sikerélményre, így „pontosan” szeretnénk hazautazni.

Vasárnap

Biri (5.)–Kótaj (2.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Az a mérkőzés következik, amikor az ellenfélnek van nagyobb vesztenivalója, nekünk pedig kiderül, valójában hol is tartunk! De hazai pályán győzelemre fogunk játszani!

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Kellemetlen helyre megyünk focizni a hétvégén, mert Biriben bármi megtörténhet. Ettől függetlenül felkészülünk és a győzelemre törekszünk.

Kálmánháza (3.)–Geszteréd (11.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Otthon szeretnénk javítani a múlt heti kisiklásunkat, elég erősek vagyunk hozzá, hogy megoldjuk az előttünk álló feladatot, de ezt a pályán is meg kell mutatnunk. Mindenképp győzelemre játszunk a több rutinos, ismerős arccal érkező Geszteréd ellen!

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Az elmúlt mérkőzésen is gyenge játékot produkáltunk, de végre nyertünk és ez volt a lényeg a mi helyzetünkben. Mivel idegenbe megyünk, két probléma van: az egyik, van egy jól szereplő hazai csapat illetve, több mint másfél éve várok arra, hogy győztesként térjek haza idegenből.

Nyíribrony (14.)–Nagykálló (9.)

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – A pontszerzés már bravúr lenne.

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, mindemellett a helyzetkihasználáson javítani kell, csak akkor lehetünk eredményesek.

Rakamaz (6.)–Tiszavasvári (7.)

Csoma Dezső, a Rakamaz edzője: – Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, nagyon örülnék, ha a csapat nyerne.

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Szerintem tudunk egy jó meccset játszani. Szerintem.

Kállósemjén (1.)–Baktalórántháza (4.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Minden ellenfelünket tisztelünk, legyen az a megye egyből érkező, vagy éppen a tabellán utolsó helyezett, ugyanúgy készülünk, mint bármikor máskor, a három pontot pedig itthon kell tartsuk.

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A hétvégi ellenfelünk eredményeit tiszteljük, becsüljük, de minden sorozat megszakad egyszer. Nem lenne ellenemre, mint a múltban már jó néhányszor, ha ezt a sorozatot is mi szakítanánk meg, A realitás nem ezt mutatja, de mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.

Nyírlugos (12.)–Apagy (10.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Sok a sérült, sok a beteg, a helyükre lépők bizonyíthatnak, meglátjuk, mi lesz…

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Remélem, elindulunk felfelé, sajnos, idegenben kell ennek eleget tenni. A Lugos mindig mumus, de most bárki lehetne az ellenfél, akkor is csak a három pont megszerzése jöhet szóba.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .