Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Ötvös Szabolcs (jobbról) és a Mátészalka szatmári rangadón, míg a nyírbátori együttes csengeri fellépésen próbál domborítani Fotó: Imre Mónika

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 8. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Mátészalkai MTK (3.)–Nagyecsed (10.)

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Nagy presztízsű mérkőzésre készül mindkét csapat, remélem, tudunk valami olyat mutatni a pályán, amire Ricsiék nem készülnek fel.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Személyes kérésem volt az időpontmódosítás, köszönöm szépen, hogy a szalkaiak hozzájárultak. A mérkőzésről pedig annyit: nagyon jól szereplő hazai csapattal játszunk, de tudjuk, hogy a szomszédvári derbin bármi megtörténhet.

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik)

Kemecse (13.)–Nyírmeggyes (15.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Mivel nálunk az élethelyzetek nagyon rotálják a felállásunkat, ezért ma még azt sem tudjuk megmondani, kik alkotják a szombati keretet. Egyébként az előjelek egész jónak tűnnek – a Nyírmeggyes számára…

Gózner Károly, a Nyírmeggyes edzője: – Bízom benne, a csapaton belüli változtatások meghozzák a várt eredményt és abban reménykedem, hogy minden egyes játékos, aki pályára fog lépni, mindent elkövet a győzelem érdekében.

Gyulaháza (9.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Örökké nem eshet az eső, olyan nincs, hogy otthon minden meccset elbukjunk.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Nagyon nehéz helyzetbe vagyunk, több sérültünk van, ugyanakkor, mint ahogy eddig, megpróbáljuk ebből a meccsből is a maximumot kihozni.

Csenger (4.)–Nyírbátor (8.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk feledtetni a múlt heti fiaskót, remélem, a szerdai kupamérkőzésen aratott győzelem megfelelő önbizalmat kölcsönöz fiúknak.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Ismét egy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, amelyből szeretnénk a legtöbbet kihozni. Kíváncsian várom, hogy egy nagyon jó csengeri csapat ellen mire leszünk képesek.

Tarpa (16.)–Nyírgyulaj (6.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Egy kis sikerélmény nagyot lendítene a csapaton, ennek reményében lépünk pályára szombaton.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nagyon régóta vagyok már a csapatnál, de ennyi sérült és beteg játékosunk még soha nem volt. A hétvégét valahogy éljük túl!

Vasárnap

Mándok (2.)–Nagyhalász (14.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Aki azt gondolja, hogy könnyű mérkőzés lesz, az nagyot téved. Ettől függetlenül hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – A múlt heti vereség sokként ért minket, mert eddig, ha ki is kaptunk, legalább szervezettek, fegyelmezettek voltunk, ami a Szalka ellen nem valósult meg. A héten próbáljuk valamennyire visszaszerezni az önbizalmunkat, amire nagy szükségünk lesz a jól szereplő Mándok otthonában.

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik)

Balkány (11.)–Austria Juice-Vásárosnamény (5.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Most jönnek azok a mérkőzések, amikor az élcsapatokkal találkozunk. Mivel a Gyulaháza, majd a Kemecse ellen bakiztunk, nem maradt más hátra, mint az élmezőnyben lévő csapatokkal szemben az elhullajtott pontokat pótolni. Remélem, ennek érdekében a srácok minden meg fognak tenni.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Bitang nehéz dolgunk lesz Balkányban. Remélem a pár sérült játékosom egészséges lesz majd vasárnap és játszhatunk egy jó meccset. Szeretnénk pontokkal távozni, de Mirgai mester csapatai ellen mindig nehéz!

Ibrány (12.)–Újfehértó (7.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Abban biztos vagyok, hogy ez a csapat többre hivatott. Sok dobásunk nincs, a hétvégén el kell kezdeni a felzárkózást a tabellán, annak ellenére, hogy tudjuk, nagyon jó ellenfelet fogadunk. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható számunkra!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Mindkét csapat számára nagyon fontos mérkőzés következik. Erre a meccsre nem kell senkit külön motiválni. Sportszerű, de roppant kemény meccsre számítok, amelyen remélhetőleg a kilátogató nézők is jól fognak szórakozni. Tiszteljük az Ibrányt és tudjuk ők is szeretnék pontjaik számát gyarapítani, de nekünk sem lehet más célunk. Valószínűleg a pillanatnyi forma és az fog dönteni, ki tud higgadt maradni az ellenfél kapuja előtt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .