Kattints a képre!!

Szilágyi Norbert, részleges keresztszalag szakadás, illetve porcsérülés miatt alighanem a teljes őszi idényre kidőlt.

Szilágyi Norbertet egyelőre nélkülözni kénytelen édesapja – a bajnoki mérkőzéseken Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

A Gergelyiugornya frontemberének hiánya érzékeny veszteség, ami leginkább édesapjának, Szilágyi Bertalannak fájhat. Papó ugyebár a megyei másodosztályú – a Nyírerdő csoportban bajnoki címvédő – együttes edzője, mindazonáltal hatalmas tapasztalatával orvosolja a harmincöt éves középpályás kiesését.

– A nyitófordulóban, a Fényeslitke elleni meccsen egy rossz mozdulat után megroppant a jobb térdem, amit sajnos, már négyszer műtöttek – árulta el Szilágyi Norbert, aki korábban a Nyíregyháza Spartacus, a Baktalórántháza, illetve a Nyírbátor színeiben vérteződött fel rutinnal. – Azt kell mondjam, ha teljesen elszakadt volna, akkor nagy valószínűséggel befejezem a focit, mert még egyszer nem vállaltam volna azt a tortúrát, ami a felépüléssel jár. Így viszont tavasszal szeretnék visszatérni, addig erősítek, azt viszont nagyon sajnálom, hogy egyelőre nem tudom a csapatot segíteni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .