Kattints a képre!!

A marcona ábrázatú – persze, tisztelet a kivételnek – férfiak között üdítő kivétel. Szelíd tekintet, lekenyerező fellépés: ilyen egy vérbeli főrendezőnő a megyei futballban.

Kupeczné Czirják Ildikó minden egyes simai meccsen segíti a csapatot Fotó: tudósítónktól

Aki mindezt megtestesíti, Kupeczné Czirják Ildikó, aki a másodosztályú Csengersima hazai meccsein felügyeli, hogy minden flottul menjen. Plusz még fotóz is a mérkőzéseken (idegenben is, merthogy oda is elkíséri a fiúkat…), mindemellett az online jegyzőkönyv internetre történő „felviteléért” is ő felel. Szóval nélküle nincs meccs Simán!

– Pár éve cseppentem bele a foci világába: úgy, hogy Volkán Roland játékos-edző és édesapja, az egyesületi elnök, István felkeresett, tudnám-e segíteni a csapatot az online jegyzőkönyv elkészítésével – mélyedt a részletekbe Kupeczné Czirják Ildikó. – Természetesen örömmel fogadtam el a felkérést, és így egy szempillantás alatt már a rendezők között is helyet kaptam a hétvégi mérkőzéseken. Főrendezői szerepkörbe két éve kerültem: eleinte azért volt egy kis félsz bennem, de hamar rájöttem, hogy semmi okom az aggodalomra… Igen, minden egyes meccsükre elkísérem a fiúkat, az ifi- és felnőttcsapatot egyaránt. Időt és fáradságot nem kímélve, hiszen nekem a csapat a második családom és míg tehetem, segíteni fogom, ameddig csak tudom!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .