Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport hatodik fordulóját rendezik hétvégén.

Alighanem az őszi mérkőzését vívja hétvégén a sötét mezes listavezető csengersimai és a második helyen táborozó nyírbélteki együttes Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 6. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Sonkád (8.)–Milota (11.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Nehéz bármit mondani, mert elszórakoztunk néhány mérkőzést. A hazai meccseket hozni kellene, de nem érzi át mindenki ennek jelentőségét. Nagyobb akarásra lenne szükség, hogy haladjunk.

Elek László, a Milota edzője: – Mindkét csapat nagyon jól ismeri a másikat, itt minden csak a játékosokon múlik, hogy ki tudja magát jobban felszívni erre a rangadóra. Egyben a legjobb eredmények kizárólag a játékosok teljesítményén múlnak.

Szatmárcseke (14.)–Tisztaberek (10.)

Szűcs István, a Szatmárcseke megbízott edzője: – A több sebből vérző csapatot remélem, a hétvégre össze tudjuk foltozni és megfelelő eredményt érünk el.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Mindkét csapat többre képes annál, mint amit eddig mutatott, remélem a Cseke ezt jövő héttől be is bizonyítja, mi pedig már hétvégén szeretnénk rendezni sorainkat.

Vasárnap

Nyírbéltek (2.)–Csengersima (1.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Ismerjük a Simát, jó csapat, ettől függetlenül teher nélkül, felszabadultan kell futballoznunk, akkor biztos vagyok abban, hogy ebből egy nagyon jó kis meccs fog kikerekedni. Természetesen szeretnénk otthon tartani a három pontot.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A három pontért megyünk!

Nábrád (12.)–Nyírvasvári (4.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Hazai pályán csak a győzelembe tudunk menekülni, akármilyen jó csapat is az ellenfél.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Nagyon bízom abban, hogy a csapat a szebbik arcát mutatja és eredményesek tudunk lenni Nábrádon.

Ópályi (5.)–Nyírcsaholy (6.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Minden tiszteletem a futballt szerető embereké, akik még szívvel-lélekkel csinálják hétről hétre. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok: hogy mi lesz, nem tudom, már az is jó volna, ha létszámban többen lennénk, mint az elmúlt héten. De a legjobb az lenne, ha már a választások jönnének, mert akkor legalább bizakodhatnánk abban, hogy mi is kapunk valami ígéretet. A jelenlegi helyzetben nincs sem ígéret, sem vezetés, sem csapat, ami sajnos, sokáig így nem fog működni!

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Elsősorban önmagunkat kell majd ismét legyőzni, ha ezt meg tudjuk valósítani, akkor jó eredménnyel távozhatunk Ópályiból.

Encsencs (13.)–Nagydobos (7.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Az elmúlt két hét barbár rugdosódása komolyan beleszól az összeállításba. Remélhetőég a sérültjeink közül néhányan felépülnek és normálisan ki tudunk állni.

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Sikerült a helyrerázódni múlt héten a jó kupa és bajnoki szerepléssel. Reméljük Encsencsen is folytatódik ez a széria.

Kocsord (9.)–Vámosoroszi (3.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – A játékunkat leginkább a hullámvasúthoz tudnám hasonlítani: amikor fent van, nagyon jól játszunk, amikor pedig lent, nagyon gyengén. Bízom benne, hogy hétvégén fent leszünk, mert a csoport legjobb csapata ellen a pontszerzéshez erre lesz szükség.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Hazai pályán a Kocsord mindenkire veszélyes, nem vehetjük fél vállról a mérkőzést, viszont fegyelmezett, koncentrált játékkal jó eredményt érhetünk el.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .