Kattints a képre!!

Ifjabb Kóczé Géza kisuvickolta a futballcsukát, bedörzsölve valami csodaszerrel: a Szatmárcseke tizenhét éves csatára előbb hat gólt rámolt be a Nagydobosnak, legutóbb még ezt is überelte, hetet hintett a Vámosoroszinak a megye kettes ifjúsági bajnokin.

Ifjabb Kóczé Géza (jobbról) élvezi a caapattársak bizalmát Fotó: magánarchívum

Az ifiben a fater, id. Kóczé Géza „keze alatt” játszó tini tehát nem aprózza: öt forduló elteltével tizenöt „dugóval” vezeti a Gémtech csoport vonatkozó listáját. Érdekes, hogy amennyire nem megy a „nagyoknak” – akik jelenleg sereghajtók – a bajnokságban, olyannyira jól fut a „kicsiknek”, akik a legtöbb gólt szerezve az ötödik helyen táboroznak a tabellán.

– A csapattársaimnak köszönhetem, hogy ennyire megy a játék: bíznak bennem, legfőképpen pedig Danó Patriknak köszönhetem a sok gólpasszt – súgta meg diplomatikusan Kóczé Géza. – Apám játszik a csekei felnőttcsapatban, emellett az ifi edzője: ő szólt, hogy jöjjek én is, mivel életem a foci, hát hallgattam rá. Ez a második szezonom, beleszoktam a légkörbe, most vagyok a legjobb formában és a legjobb erőben. A suliban eddigi is rendszeresen játszottam a Bozsik-programban, de azért ez más. Szeretnénk egyszer magasabb osztályba is eljutni, hogy többen ismerjenek, meglátjuk, hogy alakul.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .