Kattints a képre!!

Merőben szoktlan időpontban, vasárnap délelőtt lépett pályára a Sényő-Carnifex, amely az NB III. Keleti csoport kilencedik fordulójában az Újpest II. vendége volt.

A sárga mezes sényői együttes az újpesti stadionban lépett színre – ebédidőben  Fotó: Steványik Gergely

Az élvonalbeli klub centerpályáján, verőfényes napsütésben „estek egymásnak” a felek. A három légióst kezdőként bevető lila-fehér „fakó” még nem nyert hazai pályán az őszi idényben, míg a szabolcsi legénység idegenbeli mérlegén próbált kozmetikázni, így volt miért csipkedni magukat a főszereplőknek. Az elszántság nem hiányzott, az iramra nem lehetett panasz, más kérdés, hogy eseményekben nem bővelkedett az első félidő.

Nem úgy a folytatás, előbb Kapacina Valer gondolt egy merészet és 20 méterről a kapuba bombázott (0-1), megszerezve a vezetést a látogatóknak. Kereken tíz perc múlva egyenlített a mindaddig veszélytelen Újpest, majd egy pazar bal oldali beadásra berobbanó Schmidt Péter határozott bólintása után ismét a vendégeknek állt a zászló. A feszült hangulatú hajrában másodszor végül pontot mentett a házigazda, mindazonáltal mi sem jelzi jobban, hogy a Sényő mennyire közel állt első idegenbeli győzelméhez: az utolsó percekben Kapacina Valer szabadrúgásból a kapufát döngette meg, illetve több meleg pillanat adódott az újpesti „porta” előtt.

NB III., Keleti csoport: 9. forduló

Újpest II.–Sényő-Carnifex 2–2 (0–0)

Szusza Ferenc stadion, 100 néző, v.: Juhász D. Sényő: Járvás L. – Bodó G., Szilvási P., Fenyőfalvi D. (Toldi A.), Fabu M. (Klepács K.), Kalocsai L. (Barta G.), Farkas M. (Orosz M.), Lakatos L. (Jócsák D.), Schmidt P., Tóth M., Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Kenyeres M. (65.), Radosevic (86.), illetve Kapacina V. (55.), Schmidt P. (76.)

Imrő László: – Minimális célunkat teljesítettük! Kettő egyes vezetés után jó pár lehetőséget szalasztottunk el, bár az is igaz, a mi kapusunknak is volt dolga. Nyilván meg szerettük volna nyerni a mérkőzést de az újpesti fiatalok is megdolgoztak az egy pontért! Az utolsó tizenöt perc parázsra sikeredett: éppenséggel a második hazai gól előtti szituációt vissza lehetne nézni, hogy a játékvezető mennyire volt a helyzet magaslátán.

Szombaton játszották:

Kisvárda Master Good II.–BKV Előre 0–2 (0–1)

Kisvárda, 200 néző, v.: Tóth T. Kisvárda II: Németh M. – Czene (Vass O., 61.), Králik, Rubus, Sikorszki – Szőr, Avetiszjan (Bíró R., a szünetben) – Honcsar (Kirjuhin, 73.), Czérna (Szentes D., a szünetben), Nagy M. K. – Himics. Edző: Kocsis János

Gól: Mile Zs. (0–1) a 35., Egressy M. (0–2) a 91. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .