Kattints a képre!!

Kissé (vagy nem is kicsit…) meredek, hogy a Sényő-Carnifex NB III-as csapata vasárnap délelőtt (kezdés: 11 óra) kényszerül pályára lépni az Újpest II. otthonában – a Keleti csoport kilencedik fordulójában esedékes összecsapáson.

A sárga mezes sényőiek hatékony védekezést szeretnének bemutatni Fotó: mtk.hu

Érdekes módon, az Újpest „fakó” még nem nyert hazai környezetben az aktuális idényben (mindkét meccsét elbukta eddig a fővárosban…), igaz, a kilencedik pozícióban posztoló Sényő sem diadalmaskodott még idegenben.

– Nincs megállás szerda után vasárnap ismét bajnoki mérkőzés, ráadásul ismét második számú csapat ellen.  – utalt a házközi, DVSC II.-vel szemben győzelemmel zárt hétközi fellépésre Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Ezúttal idegenben és számunkra elég érdekes időpontban! Talán valaki megnézhette volna, honnan érkezik a vendégcsapat! Esetleg valami optimálisabb időpontot is meg lehetett volna jelölni kezdésnek. A meccsel kapcsolatban minimális célkitűzésünk az, hogy a két csapat a lefújás után ne cseréljen helyet.

Szó se róla, a Kisvárda Master Good II. sem a megszokott idősávban játszik: szombat délután (kezdés: 16 óra) fogadja az éllovas, még hibátlan BKV Előrét.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .