Kattints a képre!!

Az előző hétvégén több súlyos sérülésről érkezett hír, ehhez a körhöz csatlakozott – sajnálatos módon – Kovács Erik, a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban szereplő Kótaj játékosa. Az együttes huszonkét éves balhátvédje elülső és oldalsó keresztszalag szakadást szenvedett a Kálmánháza elleni mérkőzésen, aminek következményeként műtéti beavatkozásra szorul, előreláthatólag egy év kihagyásra kényszerül.

Kovács Erik számára nem lesz könnyű a következő időszak Fotó: magánarchívum

Ehhez csak annyit, a vasárnapi meccs után Kovács Erik találkozott a nyíregyházi kórházban az ibrányi Kovács Gergővel, aki csaknem hajszálra hasonló térdsérülés miatt dőlt ki ugyancsak hosszú időre.

– El vagyok keseredve – közölte Kovács Erik. – Bár eltelt néhány nap, igazából még fel sem dolgoztam az egészet: a legrosszabb a várakozás, a tehetetlenség. Két hét múlva megyek Székesfehérvárra egy újabb vizsgálatra, utána mondják meg, mikor műtenek. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülhetek, nem lesz könnyű a következő időszak, de már nem foglalkozom a történtekkel, előre nézek, a gyógyulásra akarok koncentrálni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .