Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport ötödik fordulóját rendezik hétvégén.

A sötét mezes kállósemjéni, akárcsak a kótaji együttes tovább folytatja küzdelmét a minél jobb szereplés érdekében Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Kállósemjén (1.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Az előttünk álló mérkőzésen nem mi vagyunk az esélyesek, ez biztos. A jelenlegi bajnok emberemlékezet óta veretlen, és a jelenlegi mutatójuk is tekintélyt parancsoló a 24-0 gólkülönbséggel. Ehhez jön hozzá, hogy kiváló játékosok alkotják a keretüket. Azt kell, mondjam bízunk a tisztes helytállásban.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nehéz mérkőzésre számítunk, ha a csapat formáját és hozzáállását veszem alapul, akkor mindenképpen a három pont megszerzése a cél.

Vasárnap

Ófehértó (12.)–Rakamaz (7.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Vasárnap újból hazai környezetben játszunk, nem ismeretlen számunkra a vendégcsapat. Amit elterveztünk, abban hinni kell, de ehhez mindenkire szükség van! A múlt heti botlásunk után javítani szeretnénk és ismét közönségszórakoztató játékkal megszerezni a három pontot. Bízom a játékosaimban, tudom, személy szerint ki mire képes, csak annyit kérek: mindenki a legjobb tudása szerint tegyen azért, hogy ismét együtt ünnepeljük a sikert!

Csoma Dezső, a Rakamaz edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés, mert egyrészt nem fut a csapat szekere, másfelől rengeteg a hiányzónk, betegségek, sérülések sújtanak minket. Az is kihívást jelent, hogy egyáltalán miként tudunk kiállni…

Nagykálló (8.)–Tiszalök (10.)

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Lök sokkal jobb csapat annál, mint az eddigi eredményei mutatják, ezzel együtt mindent meg fogunk tenni, hogy otthon tartsuk a három pontot.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Az biztos, nehéz dolgunk lesz Kállóban, de mindent megteszünk, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Geszteréd (14.)–Nyíribrony (13.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Reménykedem, hogy az elmúlt mérkőzésen nyújtott nulla teljesítménytől csak jobb jöhet! Ideje lenne a nagy duma helyett a pályán teljesíteni és jó lenne, ha mindenki a saját posztjával járó dolgokkal foglalkozna!

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Egyszerűen nem tudom, mit mondjak…

Biri (6.)–Kálmánháza (2.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Jól erősített a Kálmánháza, ami eredményekben is megmutatkozik, de úgy néz ki, mi is rátaláltunk a helyes útra! Itthon akarjuk tartani a három pontot!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Dankó Zsoltiéknak nincs rossz csapatuk, az elmúlt két mérkőzésen is bizonyították. Ennek ismeretében nehéz meccsre számítunk Biriben, így is készülünk. Olyan elszántan kell játszanunk, mint az előző hetekben, ha folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat!

Baktalórántháza (5.)–Nyírlugos (11.)

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Nagyon hullámzó a teljesítményünk, nem csak két forduló között, hanem a meccseken is. Ha egy jó közepes átlagot tudunk hozni, egy kis alázattal megtoldva, akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát. Ellenkező esetben megint lehorgasztott fejjel jöhetünk le a gyepről…

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Tisztességes helytállást várok a fiúktól.

Kótaj (3.)–Apagy (9.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A múlt heti nagy pofon után összeszedetten, motiváltan kell pályára lépni és megszerezni a három pontot.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Nem igazán éreztünk még rá a bajnokságra, épp itt az ideje. A rotálással most sem kell foglalkoznom. Focit játszó csapat ellen mindig jobb játszani, emellett mindkét csapat javítani akar pozícióján, így nehéz, de jó mérkőzésre számítok.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .