Kattints a képre!!

Zán Krisztián, a Nyírmeggyes kapusa huszonnégy éves korára megjárta a hadak útját. A cerberus nyáron igazolt a megyei első osztályú csapathoz, korábban pedig jó néhány egyesületnél megfordult: a Mátészalka, a Nyíregyháza, a Tuzsér, a Fehérgyarmat, a Balkány és a Nyírcsaholy színeiben védett, sőt messzebbre is kikacsintott: a Hatvan, illetve a Cigánd kötelékében is megmutatta magát.

Zán Krisztián figyelme nem lankadhat a kapuban Fotó: tudósítónktól

– Sok csapatnál nem egyezett a véleményem és céljaim a vezetőséggel, ezért inkább váltottam – indokolt Zán Krisztián. – Pedig nem tartom magam nehéz esetnek, könnyen barátkozom és sok emberrel meg tudom találni a közös nevezőt, benne vagyok minden hülyeségben.

Ami azt illeti, a meggyesi kaland nem éppen fényesen indult: már két forduló lecsengett az idényből, amikor Zán Krisztián augusztus végén csatasorba állhatott, majd a debütálást jelentő Nyírgyulaj elleni hazai összecsapást 5-0-ra elbukta csapata. A csengeri és ami még fájóbb, a Nagyhalásszal szembeni mérkőzés is rosszul sült el, mígnem szombaton Gyulaházán villant a teljes brigád, amely először nyert (0-2) az idény során, ráadásul idegenben, kapott gól nélkül, ami a kapus szakmában különösen fontos tényező.

– Nem szoktam számon tartani az ilyesmit, mindig csak az adott meccsre koncentrálok, hogy jól sikerüljön, ne kapjak gólt és természetesen arra, hogy nyerjük meg a meccset –taglalta Zán Krisztián. – Jól érzem magam Meggyesen, sok új játékos érkezett a nyáron, de egész jó társaság kezd kialakulni. A szezontól meg azt várom, hogy minél feljebb végezzünk a tabellán és persze, minél több mérkőzést hozzak le kapott gól nélkül, akkor már nagy baj nem lehet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .