Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport ötödik fordulóját rendezik hétvégén.

A jelenleg a Gergelyiugornyát erősítő Lovas István (piros mezben) korábban hosszú időt húzott le nyírkarászi színekben – a két együttes éppen egymás ellen játszik vasárnap délben Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 5. forduló (kezdés: 15 óra)

Vasárnap

Gergelyiugornya (2.)–Nyírkarász (7.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Én minden mérkőzés előtt kérem a sporikat, hogy ne segítsenek nekünk, de nem tudunk mit tenni, folyamatosan, ha kell helyettünk is rúgják a gólokat csak, hogy mi nyerjünk. A lényeg: már unalmas, hogy ha mi nyerünk, akkor csak a bíró segített, tuti azért győzhettünk. Mi nem nyertünk két hete a lelkes Jéke ellen és magunkban kerestük a hibát, nem másra mutogattunk. Vasárnap azt a Karászt fogadjuk, amelyet megnéztünk legutóbb a Tuzsér ellen és nagyon szervezetten játszott, szóval nehéz dolgunk lesz, főleg úgy, hogy gondjaink meccsről meccsre sokasodnak. Ettől függetlenül hazai pályán a győzelem az elfogadható, ezt várja el tőlünk a kitartó szurkolótáborunk is.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Hát, mit is mondjak, szegény embert az ág is húzza! Nem elég a legutóbbi vereség, de a sérülések, eltiltások is sújtanak minket. Az előző időszak két bajnokának összecsapásából rendszerint jó, eseménydús mérkőzés kerekedik, amelyen talán a szerencse visszapártol mellénk. Köszönjük az Ugornyának, hogy hozzájárult a korábbi kezdéshez!

(A mérkőzés 12 órakor kezdődik)

Szabolcsveresmart (12.)–Pátroha (1.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Lusi barátomékat szeretettel várjuk, a pálinkát bekészítem, ugyanakkor bízom abban, hogy képesek lehetünk bravúros eredményt elérni.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Pontosan tudjuk, újabb nehéz csata vár ránk. Szeretnénk fegyelmezetten és ugyanolyan akarással futballozni, ahogy eddig tettük, ebben az esetben bízhatunk abban, hogy kedvező eredményt fogunk elérni.

Ajak (10.)–Ladányi TC (8.)

Kovács Tibor, az Ajak edzője: – A szezont jól kezdtük, a folytatás viszont kevésbé sikerült, bízom benne, hogy most már rátérünk a helyes ösvényre.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok az újonc otthonában. Ettől függetlenül, ha az előző meccs második félidejében tapasztalt játékot át tudjuk menteni és persze, ha a sérültjeink felépülnek, akkor lehet esélyünk pont, vagy pontok megszerzésére.

Jéke (11.)–Újdombrád (4.)

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – A bajnokságban és hazai pályán is jó lenne megszerezni idei első győzelmünket! Az ellenfél közel sem ideális, de hazai pályán csúszva-mászva, vért izzadva…

Balla János, az Újdombrád edzője: – Szeretnénk idegenben olyan játékot nyújtani, mint hazai pályán, tudom, ennek sok összetevője van, de mindent elkövetünk az eredményes szereplésért.

Kék (13.)–Fényeslitke (14.)

Fabók István, a Kék edzője: – Hamar offoltak minket a hétvégén és a végén egy nagy culát kaptunk! Volt némi aggályom az ítélkezést illetően is, de az Újdombrád jobb csapat jelen pillanatban. Meg ugye, a kapuig csak a szünetben sikerült eljutnunk. Azt mondják, akik a legnagyobb mesterektől tanulnak bölcsen gondolkozni, azoknak a legritkább esetben jut az eszükbe olyasvalami, aminek hasznát vehetik. Így vagyok ezzel én is. A megoldás fejben már megvan, de ötven évre titkosítottam. Az is biztos, tévedni emberi dolog, de elégé kínos. Nyerni kell, mert én is úgy járhatok, mint Hadadi Feri, akit a helyi talentumok kézzelfogható észérvekkel akartak meggyőzni!

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A sorsolásból adódóan rendkívül kellemetlen helyre került a csapatunk. Ugyanakkor mielőtt bárki temetne minket, meggyőződésem, sokkal többre vagyunk képesek, hozzáteszem: a legutóbbi, Záhony elleni mérkőzésen látott akarást ildomos most is produkálni, csak ez vezethet eredményre!

Vaja (3.)–Tiszakanyár (6.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Az előző idényben szoros meccseket játszottunk a Kanyárral, azt hiszem, ezúttal minden azon fog múlni, hogy a szerdai kupamérkőzés mennyit vesz ki belőlünk.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Jó csapat otthonába látogatunk, ahová nem feltartott kezekkel megyünk. Szeretnénk megnehezíteni a hazaiak dolgát.

Záhony (5.)–Tuzsér (9.)

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Megint olyan csapattal találkozunk, amely nem a legjobban kapta el a rajtot, már csak ezért sem lesz egyszerű mérkőzés. De mindent el fogunk követni, hogy a remélhetőleg szép számú közönségünket ki tudjuk szolgálni. Előbb-utóbb Keszeg munkája be fog érni, úriemberhez méltóan sok sikert kívánok nekik – a következő hétre!

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Az elmúlt hétvégén nagy munkát raktak a srácok a védekezésbe, sajnos ez mégsem párosult jó eredménnyel. Támadójátékunk sem volt elfogadható, mert nagyon távol voltunk az ellenfél kapujától. A héten az lesz a legfontosabb feladat, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a támadás és a védekezés között. Sokat kell fejlődnünk labdabírtoklásban, mert csak így tudunk kezdeményezni, helyzeteket kialakítani és nyomást gyakorolni az ellenfelekre. Amíg ez nem történik meg, addig nagyon nehéz dolgunk lesz bármilyen ellenfél ellen, nem hogy egy jó passzban lévő, magabiztos és rutinos Záhonnyal szemben!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .