Kattints a képre!!

A Magyar Kupa megyei selejtező második fordulóját rendezték szerdán: mint arról napközben beszámoltunk, a Rakamaz–Ibrány találkozó elmaradt, a vendégcsapat játék nélkül jutott tovább, míg az Austria Juice-Vásárosnamény–Csenger találkozót egy héttel később „pótolják”.

Kerecsen József 11-esből szerezte a piros mezes balkányi csapat második gólját a Nagyhalász elleni kupamérkőzésen Fotó: Obsitos Norbert

A vonatkozó szabály értelmében, ha a kilencven perc letelte után döntetlen az eredmény, ez az alacsonyabb osztályú együttes továbbjutását jelentette. Így folytathatja szereplését a másodosztályú Nagydobos, amely a megye egyes Mándokot búcsúztatta. Ugyanakkor a két „élvonalbeli” csapat csatája tizenegypárbajban dőlt el Mátészalkán – a házigazda javára.

A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dőlt el.  Az egyelőre még mindig nem ismert, a főtáblára mennyi csapat kvalifikálhatja magát.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 2. forduló

Mátészalkai MTK–Tarpa 1–1 (1–1), tizenegyesekkel: 5–3

Gól: Sárosi M., illetve Tüzes Zs.

Balkány–Nagyhalász 5–2 (4–0)

Gól: Kerecsen J. 2 (egyet 11-esből), Bartha Z., Fodor T., Máté G., illetve Kató I., Mészáros T.

Újfehértó–Nyírgyulaj 1–0 (0–0)

Gól: Seres K.

Nagydobos–Mándok 1–1 (1–1)

Gól: Virág D., illetve Gyüre T.

Vaja–Nagyecsed 1–3 (1–2)

Gól: Zakor J., illetve Gömze A. 2 (egyet 11-esből), Erdős M.

Baktalórántháza–Nyírvasvári 1–3 (0–3)

Gól: Lakatos V., illetve Pelyák M. 2, Serbán T.

Az Austria Juice-Vásárosnamény–Csenger mérkőzést szeptember 29-én játsszák. A Rakamaz–Ibrány találkozó elmaradt, a vendégcsapat játék nélkül jutott tovább.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .