Kattints a képre!!

Nem éppen láblógatos időszak ez a Sényő-Carnifex számára: az NB III-as csapat hétvégén ugyebár az MTK ellen játszott kupamérkőzést, szerdán bajnoki fellépés az előírt penzum, míg vasárnap délelőtt (!) az Újpest II. vendégeként mutatja meg magát.

A sárga mezes sényőiek szombaton még az MTK ellen játszottak kupameccset, szerdán pedig már bajnokin gyürkőznek Fotó: mtk.hu

Az aktuális bevetés a táblázaton tizenötödik Debreceni VSC II.-vel szemben esedékes hazai parti (kezdés: 16 óra), amellyel kapcsolatban a szabolcsiak az eredményes otthoni mérlegbe kapaszkodhatnak. A sényői katlanban két győzelem mellett egy döntetlen, vagyis hét pont az eddigi „termés” – a veretlen statisztika megóvása a minimális cél.

– Újabb hétközi feladat, amit ismét meg kell oldani – szögezte le Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Szerdai ellenfelünk nem „kupázott” a hétvégén, így pihenten várja a találkozót. Nyáron játszottunk edzőmeccset velük, nincsenek jó emlékeink arról a találkozóról. Ugyanakkor a bajnoki mérkőzéseken változatos, jó iramú meccseket szoktunk játszani egymással, most mi szeretnénk a végén jobban örülni.

Mindeközben a Kisvárda Master Good II. ugyancsak hajdúsági ellenféllel csap össze: nevezetesen a tabellán hetedik Debreceni EAC vendégeként lép színre.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .