Kattints a képre!!

Súlyos sérülés történt a Rakamaz–Nagykálló (1-1) mérkőzésen: a megye kettő Pannónia Zrt. csoport szereplő hazai csapat játékosa, Chrabák Márk az első félidőben cserére kényszerült, majd kórházi kezelésre szorult. A tizenkilenc éves jobb oldali középpályás most azért fohászkodhat, hogy megússza a további komplikációt.

Chrabák Márk injekciókúrára és tétlenségre kényszerül Fotó: magánarchívum

– Alighogy megkezdődött a meccs, a jobb oldalon vezettünk támadást, az asszisztens szeme előtt – ecsetelte az eseményeket Csoma Dezső, a Rakamaz edzője. – Chrabák Márk át akarta venni a labdát, amikor az egyik kállói védő csúnyán combon rúgta. A kis srácot jó ideig ápoltuk, de le kellett cserélni: nagyon feldagadt a combja, kórházi kivizsgálásra kellett vinni. Két hétig nem csinálhat semmit, közben húsz injekciót fog kapni, hogy legyen esélye a felépülésre, ha ez nem használ, akkor meg kell műteni! Ami történt, számomra elfogadhatatlan, vigyázzunk már egymásra, ne tegyük tönkre a másikat!

A nagykállói vezetőség közös véleményt fogalmazott meg az üggyel kapcsolatban.

– Természetesen jobbulást kívánunk a sérült játékosnak! A játékvezető nem érezte ennyire súlyosnak az esetet, még lapot sem adott, mindettől függetlenül sajnáljuk, hogy így alakult.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .