Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport ötödik fordulóját rendezik hétvégén.

A sötét mezes nábrádi védelemnek – alighanem – Nyírbélteken is sok dolga lesz, míg a simai csapat hazai pályán folytathatja jó sorozatát Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 5. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Sonkád (5.)–Ópályi (7.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Minden meccs nehéz, bár azt gondolom, ha normális kerettel tudunk kiállni, olyan nagy baj nem lehet.

Kósa József, az Ópályi edzője: – Egy biztos: nem biztos semmi sem.

Csengersima (1.)–Tisztaberek (10.)

Volkán Roland, a Csengersima edzője: – Egységes, jó csapat a Berek, de nem engedhetjük meg magunknak a hazai botlást.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Idegenben minden fellépés nehéz, különösen igaz ez egy bajnokaspiráns otthonában – gyenge mérkőzésekkel a hátunk mögött. De ha összekapjuk magunkat és megfelelően koncentrálnak a fiúk, akkor bárhol képesek vagyunk meglepetést szerezni.

Vasárnap

Nagydobos (9.)–Kocsord (6.)

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – A fiatal kocsordi csapat több figyelemreméltó eredményt is produkált az elmúlt időszakban. Nekünk viszont most már égetően szükségünk van a pontokra.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Újabb szomszédvári rangadó következik, amelyet nagyon várunk. A csapat hozzáállására az előző meccsen nem lehetett panasz, megfelelő fordulatszámon pörgött, ennek fényében nem mondhatok mást, minthogy a három pont megszerzése érdekében megyünk Dobosra.

Nyírcsaholy (8.)–Encsencs (13.)

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni. Mi ezt hétvégén megpróbáltuk és óriásit zakóztunk. Ha csapatként sikerül újra működni nem lehet probléma.

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Az előző idényben jó meccset játszottunk a Csahollyal, reméljük, most több szerencsénk lesz.

Nyírvasvári (3.)–Milota (11.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Bár különböző okok miatt alapembereket veszítettünk el az elmúlt mérkőzésen és utána, hazai környezetben mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Elek László, a Milota edzője: – Ismét egy jó csapat otthonába utazunk, ahol nehéz lesz akár pontot is szereznünk. Ha megint korán elbukunk az első félidőben, akkor valószínű ismét lógó orral jöhetünk haza, feleslegesen megtéve 170 km-t.

Nyírbéltek (2.)–Nábrád (12.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem téveszt meg minket a Nábrád hétvégi veresége, hazai pályán szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Vannak gondok… Sok függ attól, kik jelennek meg a mérkőzésen. Annyi bizonyos, ha teljes lesz a csapat, akkor is nyilvánvalóan nagyon nehéz meccsre számíthatunk.

Vámosoroszi (4.)–Szatmárcseke (14.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Újból sérülések, eltiltások hátráltatnak minket, ami a jövőre nézve nem túl biztató. Csak remélni tudom, hogy ugyanabban a szellemben fogunk pályára lépni, ahogy tettük azt a múlt héten, akkor nagy baj nem lehet.

Szűcs István, a Szatmárcseke elnöke: – Remélem, ki tudunk állni és megteszünk mindent a tisztes helytállás érdekében.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .