Kattints a képre!!

Mentő szállította el Kovács Gergőt a Nyírbátor elleni megye egyes bajnoki közben: az ibrányi középpályás attól tart, hogy súlyos sérülés miatt hosszú kényszerpihenő vár rá.

Kovács Gergő attól tart, egy ideig nem rúghat labdába Fotó: tudósítónktól

A Tisza-partiak 3-0-ra megnyerték ugyan az összecsapást, de három játékosuk is kidőlt, a legrosszabbul alighanem a huszonnégy esztendős futballista járt…

– A mérkőzés elején egy ártalmatlan szituációban a labdát akartam megszerezni, majd a jobb támaszkodó lábamban nagy reccsenést hallottam – taglalta a történteket Kovács Gergő. – Megmondom őszintén, kicsit homályos a kép, talán a fájdalom miatt, vagy azért mert kisebbfajta sokkot kaptam. A lényeg az, hogy bevittek a nyíregyházi kórházba, megröntgeneztek, bár sokkal okosabb utána sem lettem. Kedden megyek Székesfehérvárra tüzetesebb vizsgálatra: hét éve ott műtöttek porccal és most is rossz érzésem van, az előjelek azt sugallják, hogy ez nem egy húzódás, nagyobb a gond. Egyelőre nem is akarok arra gondolni, hogy valójában mekkora a baj, de fel kell készülnöm mindenre. Elkeserítő az egész, amúgy sem vagyok otthonülő típus, pedig lehet, most erre kényszerülök.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .